2026 2. kitabı
Tek kelime ile bayıldım, müthiş, harikaaa Pierce Brown sen bize ne yaşatıyorsun Öncelikle pek sevgili Pegasus Yayınları acaba serinin 6. kitabı olan Light Bringer ne zaman basılır bu konu ile ilgili bir gelişme var mıdır? Kitap 2023 yılında yayınlanmış biz hala beklemedeyiz. Yanlış hatırlamıyorsam Dark Age de yazar İstanbul'a gezmeye gelmişti serinin hayranları adamı darlamıştı Türkiye' de basılmadı diye yazar yayınevi ile konuştu falan filan öyle basılmıştı. Kızıl İsyan hayranları eğer bir bilginiz varsa beni de haberdar edin. Kitap basılır basılmaz almıştım hakkını vererek okumak için bekliyordum nihayet bitirdim ve çok beğendim. Serinin başından beri okuduğumuz karakterleri her birini binbir dertle bir köşe savurmuş yazarımız. Ölmeden kalmadan şu savaşı kazanarak birbirlerine kavuşsunlar diye soluksuz okudum her şey olunda mı derseniz yok her şey karmakarışık kısmen kavuşan kısmen nerede olduğu başına ne geldiğini bilmediklerimiz var. Bazı bölümlerden sonra kitabı kapatıp bir süre kendime gelmeyi bekledim. Nasıl bunu yazdın nasıl bunu yaptın diye yazara da saydırmışlığım da var. Nolur ölmesin dediğim herkes öldü öl be adam dediğim kimse ölmedi. Ama bence yazar serinin her kitabıyla bambaşka bir yere taşıyor seriyi. Bu kitap seride en sevdiğim kitap oldu. Kızıl İsyana bayılıyorum ki zaten isim annem de bu serideki Victra karakterinden geliyor kendisine hayranım. Şu ana kadar okuduğum kitaplar içerisinde gördüğüm en güçlü kadın karakter. Bu kitapta da yine onu okumaktan büyük bir zevk aldım o kadar güçlü ki, inandığı şeyler uğruna, sevdikleri uğruna korkmadan gözünü bile kırpmadan her şeye atlıyor. Tutkusu, hırsı, lafını esirgememesi, kimseye eyvallahı olmaması, Sevro' ya duyduğu aşkı beni en başından beri çok etkilemiştir. Serinin devamı için Darrow, Victra, Sevro,
Karanlık ÇağPierce Brown · Pegasus Yayınları · 202385 okunma