2026 3. kitabı
Serinin 2. Kitabı final kitabı sanmıştım ancak 3. Kitapta varmış.Bazı sahneler çok tekrarlanmış 3 kitap yerine 2 kitapla final yapsalar daha hoş olurmuş.yazarın anlatımı akıcı. Ama yine klasik türk dizisi mantığı var neden bizim askerimiz bi nevi aptal durumuna düşürülüyo koskoca tsk bi teröristin peşine düşüyo suçunu kanıtlayacaklar ama her defasında nasıl oluyosa minervaya ulaşıyo o kadar askeri aşıp ...1. Olur 2. De ders alınır hadi 3. De tamam ama kabak tadı veriyo hep minnet duygusu vefa empati öne geçer kıyamaz ve hoppp termristin dediğini yapar.hayır garantisi ne yani zaten öldürecek adam her türlü öldürür neden telefonu fırlatıp atmaz kapatmazsında karşındakine o zevki yaşatırsın.bide hiç söz dinlemezler hep başının dikine gider evden tek çıkar takiptekileri atlatır.yaw seni korumak için kaç ay önce 7 şehit verildi bu kendine güven nedir.bide dürüst kızımız güya neden bebekle ilgili durumu aöylemiyorsun hani güven temeline ne oldu hala kakıyosun başına ben sana aşıkken aen ceylinle şöyle yaptın böyle yaptın... 3. Kitabı bekliyorum Ceylin ölecekte naaıl olacak acaba.
YasaklıPınar Salman · Pukka Yayınları · 2024259 okunma