2026 4. kitabı
İki ana karakter etrafında şekillenen bu kitapta, her bölümde “Acaba ben yanlış mı anladım?”, “Bu mu oldu yoksa şu mu?” diye düşünürken, bir sonraki bölümde “Aslında böyle de olabilirmiş” dedirten şahane bir kurgu var. Gerilim o kadar iyi işlenmiş ki resmen oturduğum yerde kalp krizi geçirecektim ki geçirdim hikâye insanın içine işliyor.Kadın karakterimiz hem çok zeki hem de güzel biri olarak oldukça etkileyici. Ancak erkek karakterin bir dedektif olmasına rağmen bu kadar salak olması hemde safsalak beni biraz rahatsız etti. Yani abi, önüne konulan yapbozu bile çözemiyorsan sen bu zamana kadar nasıl dedektif oldun? Bu kısım gerçekten soru işaretiydi benim için. Bir diğer eleştirim ise sürpriz dozunun ayarının kaçması. Tam “Tamam kanka, şaşırdım” diyorsun, bir daha diyorsun, sonra “Yeter artık, şaşırmayayım” noktasına geliyorsun ama kitap sana “Hayır, daha çok şaşıracaksın” diyor. Açıkçası bu biraz gereksizdiBunların dışında kitap gerçekten harika. Gerilim, polisiye, gizem… Hepsi var. Akıcı, sürükleyici, elinizden bırakamıyorsunuz. Hızlı okuyun, hızlıca bitirin ve gelip buraya yorumunuzu
Ne Yaptığını BiliyorumAlice Feeney · Yabancı Yayınları · 20226,9bin okunma