2026 13. kitabı
Üvey babasının baskısı altında büyüyen Gabriela okulunu bitirmek için uğraşmaktadır. Mafya ailesinde büyümesine rağmen oraya ait hissetmez ve anonim olarak konuştuğu kişiyle kendisini daha rahat hissetmektedir. 9 yıl önce kalbi kırılmıştır. Romeo Vitale onu kırmıştır ama bunda suçladığı kişi kendisidir. Romeo ile bir daha eskisi gibi olamamışlardır. Romea kendisinden uzaklaştırmak için her şeyi yapmıştır. Gabi üvey babasının seçtiği adamla nişanlanmış ve okul bittiğinde evlenecektir. Buna izin vermeyecek tek kişi de Romeo'dur... İlk kitabını ne kadar sevmediysem bu kitabı da o kadar çok sevdim. Bu kitaptaki karakterlerin hissettikleri bana daha çok geçti ve bana daha çok hissettirdi. İlk kitaptaki karakterlerin arasında olan o sözde büyük aşka inanamadım ama bu kitapta kesinlikle bunu hissediyorsunuz. Romeo yaşadığı travmadan dolayı Gabi'den uzak duruyor ama Gabi'nin hayatına çok farklı şekilde giriyor. Ben kitabı ilerleyişi konusunu her şeyi çok sevdim. Stalker bir kitap onu söyleyeyim ona göre okuyun.
Pretty PreyA. Zavarelli · 06 okunma