Bu site ne ırkçılık yapılacak yeri nede haber sitesi bile hiç değil bunlara müsade eden 1000Kitap Destek platformu onlar kadar suçludur. Ve ırkçılığın örneği bu linkteki paylaşımdır #295050934

Dijwar

@Dijwarr
Site yönetimine.
Burada ırkçı zihniyete karşı yaptığım iletileri ve yorumları kaldıran 1000k yönetiminin veya moderatörlerin, aynı hassasiyeti Kürtlere karşı ırkçı paylaşımlar yapan hesaplara karşı da yapmasını bekliyoruz. Hesabıma koyduğunuz kısıtlama amaçsız ve hakkaniyet dışıdır. Tüm paylaşımlarımın arkasındayım. Benim tavrım hümanisttir. İnsan kalmakta ısrarcı olacağız. Irkçı olan herkese karşı duruş göstereceğiz. Burada hesabıma kısıtlama yapmak yerine öldürülen Kürt kadınlarının fotoğraflarını paylaşanlara kısıtlama getirmeyi deneyiniz, tepki verene değil. Bu yanlı tavrın devam etmesi halinde siteye karşı hukuki yollara başvuracağımı beyan ederim. (Bu iletim 28 Ocak 2026 da yazılmıştır, site yönetimine yönelik eleştiri ve talebimin somut bir beyanıdır, aynı tavrın devam etmesi halinde suç duyurusunda bulunacağız.) @ 1000KitapDestek @ 1000Kitap
1000k
··2 alıntı·
5,3bin Gösterim
Bu çifte standart normalleştikçe hak gasbı büyür. Özellikle Kürtlerin ve herkesin toplu, görünür ve kararlı bir tepki göstermesi şart yoksa bu böyle sürüp gidecek!!
Mhsn
İşte tepki yazılım ve bunu birlikte yapmamız lazım herkes böyle bir geri bildirim paylaşırsa çözüm olur olmasa davalık olacaklar zaten
Kriz geçiriyorum, bu kadar rahat davranıyor olmalarına ve hiçbir ceza almıyor olmaları öldürüyor beni.
Mhsn
Bunu platform yönetimi böyle yapınca tavrını ortaya koyuyor ve bizler de her yerden şikayet edecez bunları bütün barolara mesajlar atalım şikayetvar sitesinden her yerden şikayet etmemiz lazım
Beni paylaşmanızdan onur duydum açıkçası 😂😂 İstediğin yere şikayet et bu ülkede resmi ideolojisi ırkçılık olan parti bile var ki ben ırkçı asla değilim ve ırkçılığı tasvip etmiyorum ve benim Kürtlerle derdim falan da yok, ben teröristleri hedef alıyorum, şikayet etseniz suçlu siz bile çıkabilirsiniz:) Sizden daha Kürtçüyüm bence, Kürt köylerini bombalayanları, Kürt çocuklarını militan yapanları hedef alıyorum, siz ise onları savunuyorsunuz.
Rûken ya hâlâ IŞİD diyorlar ya. Aynen kardeşim sizin ya Kürtsün ya Kürd*stancı ya da IŞİD’li ayneeen
Kesinlikle davalık olacaklar. Susan da, yapan da. İzliyoruz.
Mhsn
Dijwar bakalım hele ne olcak