Puan vermedi·688 syf.····Okunma: 23 Ocak 2026 08:34 #sabıkalı
#sagetaylor
Daniella psikopat eski erkek arkadaşından kaçarak ailesinden miras kalan oteli işletmek üzere yola çıkar. İtalya'nın küçük bir kasabasında bulunan otel bir harabedir. Daniella ise vazgeçmez ancak kasabanın yerlisi ve acımasız ailesi olan De Lucalarla yolu şekilde kesişir. Ve o saatten sonra genç kadının başı beladan kurtulmaz.
Franco ailesi için adadaki hapishanede uzun yıllardır yatmaktadır. Ancak orada kurduğu düzen dışarı çıkmasına ve işlerini buradan yönetmesini engel değildir. Ailesi ve kasabaya yeni gelen genç bir kadının arasında yaşananlara kayıtsız kalamaz ve Daniella ile tanışır. Ancak bu tanışma hiç beklediği gibi değildir. Kadına güvenip güvenmemek konusunda kararsızdır ama onu ilk gördüğü ondan itibaren aklından çıkartamaz.
Yaşanan olaylar sürekli ikiliyi karşı karşıya getirir. Franco'nun babasının eski ve yeni düşmanları yüzünden birçok kişinin hayatı tehlikeye girecektir. Daniella bir taraftan oteli açmak için uğraşırken bir taraftan Franco'dan uzak kalamaz. Bu yakışıklı ve tehlikeli adama olan duyguları ile ne yapacağını bilemez. Franco ise artık genç kadın için hislerinden emindir ama geçmişteki sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlarken ihanette kaçılmaz olacaktır.
"Sabıkalı" hem yazarla hem de bu türle tanışma kitabım oldu. Mafya kurgusu daha önce okumadım ama bundan sonra devam edeceğim çünkü bu kitaba bayıldım. Kitabın İtalya'da geçmesi, kurgusu, karakterleri hepsi birbirinden güzeldi. Kendimi o küçük kasaba da hayal ettim okurken. Tabi Franco'nun babası ve üvey annesi olmadan
Franco ile Daniella arasında yaşananlar harikaydı Birbirlerine ilk başta güvenmeselerde ve bambaşka karakterde olsalar da en sonunda birbirleri için yaratılmış olduklarını anladılar. Ayrıca Fabio ve Sara'nın sahnelerini de soluksuz okudum. Sara yıllarca çok zor şeyler yaşadı ancak Fabio hep bir adım uzağındaydı ve en sonunda beklenen şey gerçekleşti.
Bu kurgu romantizm, düşman aileler, biraz şiddet, biraz mutluluk ve bolca İtalya vadediyor. Yetişkin içerikli olduğunu da tabii ki söylememe gerek yok mafya kurgusu olduğu için bu içerik kaçınılmaz oluyor. Çok severek ve elimden bırakamadan okuduğum
'Sabıkalı'ya türü seviyorsanız kesinlikle bayılacaksınız, yeni kitaplarda görüşmek üzere🩶