2026 8. kitabı
Okunma: 24 Ocak 2026 10:55
Herkese Selam Bugün sizlere Ann Lıang’ın kaleminden “Sana Ulaşmaması Dileğiyle” kitabı ile geldim Yazarın okuduğum ilk kitabıydı ve anlatımını severek okudum. Akademik rekabetin ve kişisel çatışmaların işlendiği soft bir kurgu okumamıştın uzun zamandır. Sadie ve Julius karakterleri yer yer beni çok güldürdüler ama zaman zamanda derin düşüncelere ittiler. Sadie’nin kendine çok fazla görev yüklemesi, Julius’un ailesi tarafından maruz kaldığı akademik bir psikolojik baskıları okuduğum bölümler fazlasıyla düşünürücüydü. Bu ikiliye çok güldüm kitap boyunca. Hem birbirlerine karşı olan tavırları hem de birlikte vakit geçirmek zorunda kaldıkları anlarda yaşadıkları eğlendirdi beni. Sadie’nin yaşadığı içsel hesaplaşma ve kitap boyunca yaşadığı dönüşüm bariz olarak yansıdı bana. Yazar bu konu da gerçekten güzel bir iş çıkartmış. E-postaların gönderilmesi ile ayyuka çıkan gerçekler ve insanların verdikleri tepkiler bana başta fazla bencilce gelse de sebebini sonradan anladım. Sebebi Sadie ve neyse ki o da bunun farkına varmayı başardı. Babasının gidişinden sonra üzerine aldığı gereksiz yüklerden kurtulması hayatını değiştirir umarım… Devam kitabı var mı bilmiyorum ama olsa güzel olur gibi hissettim. Kitabın sonu biraz açık bitti gibi geldi bana. Belki de yazar bizim hayal gücümüze bırakmak istemiştir… Lise kurgusu ve rekabetin aşka dönüştüğü tatlı bir kurgu arıyorsanız, bu kitabı kesinlikle okumalısınız! Eğleneceğiniz ve dinleneceğiniz bir kurgu sizleri bekliyor.
Sana Ulaşmaması DileğiyleAnn Liang · Olimpos Yayınları · 2025324 okunma