Sosyal medyada sürekli karşıma çıkan; kiminin övdüğü kiminin ise yerdiği o kitap bitti ve sanırım söz artık bende. Açıkçası kitabı ve yazarı hiç araştırmadan sadece popüler olduğu için aldım. Hatta ilk başta fiyatı pahalı geldi almaktan vazgeçtim sahaf abi indirim yaptı ve al dedi. Öyle olunca demekki okuman lazım Zehra diye kendimce bir düşünce telkin ettim, aldım. Konusu ölüm. Ne acı bir kelime... İşte yazar babasının ölümünden sonraki hislerini öyle güzel anlatmış ki çoğu sayfasında gözyaşlarıma hakim olamadım. Sevdiklerimiz, ailemiz hep bizimle olacakmış gibi hissediyoruz bu acı gerçeği hep zihnimizin bir yerlerine süpürüyoruz. Yazar tüm o halı altındaki süpürülmüş hislerimizi birbir sayfalara kazımış. Bununla yüzleşmek ve bu duyguları içselleştirmek epey zordu doğrusu. Bölüm bölüm adeta bir günlük okur edasında bir kitap. Okurken zihinsel olarak yormuyor. Çok bizden bir kitap. Sanki tanıdığımız biri sanki sohbet ettiğimiz biri gibi hissettiriyor. Fakat yine de öyle popüler olmayı hak ediyor mu? Sanmam. Ama pektabii okunmaya değer.