Hayatın oyunları
2026 4. kitabı
Okunma: 20 Ocak 2026 00:00
Ayfer Tunç için artık ne yazsam az kalacak. Hayran olduğumu anlamayan da kalmadığına göre kitabı yazabilirim. Serinin ilk kitabı Kapak Kızı okudum öncesinde. Hiç vakit kaybetmeden Yeşil Peri Gecesine başladım. Kapak Kızı bizim meşhur Şebnem kızımızın bir dergiye çıplak poz vermesi ardından onun hayatında olup etkilediği kişileri anlatan bir metindi. O kitapta neden Şebnem bu kadar etkilemiş onları okuduk. Yeşil Peri Gecesi ise Şebnemin gözünden etrafındaki olayları ve onun düşüncelerini içeren metindi. Yeşil Peri dedikleri şeyin ne olduğunu da içki alemi insanları anlar bence detaya girmeyeceğim :) Şebnem’e çok kızacağımı düşünerek başladığım kitapta Şebnem için gözyaşları dökerek kapattım son kapağı. Bir kadın neler yaşar çocuklukta da bunlar travma olur konusunu iliklere kadar hissediyorsunuz önce. Peki bir kadın aşık olursa asla unutmaz onu ne yaşarsa yaşasın bölümlerinde de içinize yumrular oturuyor. Şebnem gibi kadınların varlığını da bilerek okudukça iyice ezilip bükülüp kahroluyor ve lanet ediyorsunuz bir noktada olana bitene. Sözü fazla uzattık yine; okuyun keyifle. Ben müthiş haz aldım ve elimden bırakamadan bitirdim vesselam.
Yeşil Peri GecesiAyfer Tunç · Can Yayınları · 202011,7bin okunma