Sapık her yerde sapıktır.
Ben artık bunun gibi nicelerinin utanmadan böyle şeyler yapmasından çok sıkıldım. Biz kızlar bunları yaşamayı normalleştireyeceğiz SUSMAYACAĞIZ SUSTURULMAYACAĞIZ. Bize yapılanı herkes bilecek hesabın tüm bilgilerini veriyorum 1000k mı ilgilenir biz kullanıcılar mı bilemem bu bir suç ve herkes sesimizi artık duyacak!!!!!!!!!!!!! Durumu yaşayan arkadaşım:
İremmyyy
İremmyyy
9 +1'leme
35,6bin Gösterim
Ben bu adamın ana hesabını buldum. Şikayette ettim. @ koyup dgn_47 yazın çıkıyo
Ben çözümü, mesaj bölümünü tamamen kapatmakta buldum.
sağolsun h bişey yapmadığı için. Yoksa kitap okuma hevesimin içine edecek bir sürü insan müsveddesiyle baş edemezdim.
Bu yorum görüntülenemiyor
Bu yorum görüntülenemiyor
Ben uygulamada gerek sanaldan gerek de realden bir sürü dostumla konuşuyorum ve yaptığım yanlış hiçbir şey yok karşıdakilerin yaptığı suçun cezasını niye ben çekeyim? Ayrıca ben tekrar söylüyorum burada sınırlandırılması gereken kişi olmayacağım bu tip insanlar yüzünden sokağa çıkamaz onu yapamaz bunu yapamaz olduk değişmesi gerekn biz kadınlar değiliz onlar ve onun gibi pis zihniyetliler umarım kendimi ifade edebilmişimdir iyi günler Not ben bu cevabı yazdığımda bir hanımefendi bana mesajları kapat kardeşim demişti kendisi yorumunun saçmalığını anlamış olacak ki yorumu silmiş ancak ben yine de o veya benzer mesaj atacak kişiler görsün diye cevabımı tekrar paylaşıyorum
En doğrusunu yapmışsınız. İrite edici bir durum. Ne desek boş / bomboş! 🤦🏻‍♀️
Teşekkür ederim bir daha hiç yaşanmaz umarım
2 yanıtı göster
Böyle insanlar yüzünden birisi ile sohbet ederken karşımdaki her daim korkuyor. Ayıptır... Karaktersiz, biraz edebe davet ediyorum. Sevgi ile kalıp karşılaşmanız dileğimle...