2026 9. kitabı
Nasıl bir kitap okudum ben aklımı aldı resmen ve her anlamda Elimden bırakamadım, bitirirken neredeyse sabahladım Kitapta yok yok. Psikolojik gerilim mi istersin, gizem mi istersin, gotik bir atmosfer mi istersin, korku mu istersin, karanlık romantizm mi istersin? Erkek karakter zaten aman yarabbim hangi dark romancedan fırladı diyebileceğiniz kadar sert ve kesinlikle tetikleyicileri olan bir kitap o yüzden içerik uyarılarını dikkate alın. 20 yaş üstü diyorum Çok beğendim ben hatta bayıldım Finali kesinlikle şaşırtıcıydı. Olayların arkasından hiç beklemediğim şeyler çıktı Ayrıca da seri olmaması bir artı . Konusundan biraz bahsedeyim. Yüksek lisans öğrencisi olan Sydney, bi takım sebepler yüzünden bursunu kaybettiği için okulunu bırakmış ve ünlü bir vakıfın Alzheimer araştırmalarını yürütmek için kuracakları ekibin üyesi olarak başvururken bu bilgiyi saklamıştır. Vakıf tarafından seçilen kızımız hem eğitim almak hem de araştırmalara katılmak üzere kendisi gibi başka öğrencilerle birlikte 16 hafta kalacağı Vancouver Adası’na gider. Adaya ayak basar basmaz gariplikler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlamıştır. Bir taraftan bazı öğrencilerin sözde geri gönderilmelerinden tutun, vakfın katı kurallarına, gizemli mantar türlerinden, ormandaki bir çok tuhaflığa kadar zihinleri zorlayacak olaylar yaşanmaya başlıyor. DEHB’li olan Sydney kendi beynine güvenemez hale gelir. Öte yandan vakıfta karşılaştığı ve aklından çıkaramadığı psikolog doktor Kincaid’in de kendisini yakından izlediğini düşünür. Aralarında zamanla ortaya çıkan takıntının boyutu arttıkça Kincaid’in de sırları tehlikeye girer. Sydney’den çok büyük bişey saklıyordur fakat onun iyiliği için olduğunu söylüyor. Peki Sydney, bir çok yalanın ve aldatmacanın döndüğü bu adada kime güvenecektir? Gerçekte o adada neler yaşanıyor? Amaçları ne? Çok daha fazlası ve şaşırtıcı finaliyle birlikte okuyup öğreniyoruz
Ölümcül KonularKarina Halle · Nox Yayınları · 202567 okunma