2026 8. kitabı
Okunma: 29 Ocak 2026 10:05
TATLI ESARET Merhaba arkadaşlar bugün "Günaha Davet" serisinin ilk kitabı olan "Tatlı Esaret" adlı eserle karşınızdayım. Adından da anlaşılacağı gibi insanı yavaş yavaş içine çeken bir eser. Dili oldukça akıcı, aynı zamanda en çok sevdiğim türlerden olan bölüm bölüm ilerleyip ve karakterlerin ağzından sırayla okumak. Bu da iki karakterin de aslında ne düşündüğünü, ne hissettiğini öğrenmemizi sağlıyor. Yer yer hüzünlendiren yer yer de gülümseten , sıcak, tatlı bir kurgusu var. Lina Sipahi varlıklı bir ailenin kızı. Birlikte büyüdüğü ve en yakın aile dostlarının oğlu Güney'le nişanlı. Ama Lina ona karşı aşka dair hiçbir şey hissetmiyor. Güney'e değer veriyor ama sevgi adına kalbinde birşey yok. Güney de aslında ailesinin ısrarları için evleniyor. Ortak oldukları şirket böylece tek bir aileye dönüşecek. Pars evlenmek üzereyken sevdiği kadın kaçırılır ve geri döndüğünde ise Pars'dan ayrılır. Pars hayatını mahveden adamdan intikam planları kurar. Tıpkı ona yapıldığı gibi. Tâbi bu adam Güney. Pars bu yüzden Lina'yı kaçırır. Onun çektiği acıların aynısını Güney'in de çekmesini ister. Pars Lina'yı kaçırır ama planlar hesaplandığı gibi olmaz. İkili birbirlerine aşık olur İntikam için evlenirler. Güney tâbi ki rahat durmaz. Pars'ın eski kız arkadaşını çağırır. Güney kızı hamile bırakıp bir de Pars'ın çocuğu dedirttir. Kitapta en çok nefret ettiğim Güney karakteri oldu ama sonlarda yaptığı davranışlar hoşuma gitti. Lina bu sahte evlilikten, bir yandan kurtulmak isterken, bir yandanda istemez. Aynı zamanda ailesinin gerçek yüzlerini de görmüş oluyor.Bakalım bu sahte evlilik gerçeğe dönüşecek mi? Ben daha fazla spoiler vermiyeyim heyecanının gitmesini istemem o yüzden mutlaka okuyun derim.
Tatlı EsaretÇağla Fulya · Kaknüs Sanat Yayınları · 202516 okunma