·336 syf.····Okunma: 31 Ocak 2026 17:58 Kurtların Gölgesinde... Çok güzel bir isim. Kitabın kapağı ayrı güzel. Kurgusu ayrı güzel. Karakterleri ayrı güzel.
Bu kitap bir gün bir bookstagramın hikayesinde karşıma çıktı ama şöyle ki bookstagramın kardeşi hastaymış ve Adana kitap fuarında bu yazarın imza gününe katılamadığı için çok üzülmüş. Bookstagram da yazar ile iletişime geçmiş ve yazar, kardeşini hastanede ziyaret edip kitaplarını imzalamış. Bu hikayeyi görünce yazar dikkatimi çekti. Çok takdir ettim çünkü. Sonra bu kitabını gördüm. Kapağına hemmmeen vuruldum. Konusu çok iyiydi. Anında sipariş ettim. Başka bir şehre gidecektim, kargom gitmeden gelsin diye dualar ettim ve tam evden çıkmadan yarım saat önce kargom geldi. O kadar sevindim ki anlatamam. Kitaba hemen başladım ve başlar başlamaz beni içine çekti resmen.
Konusu ise şöyle Aybars Tuna Korkmaz liderliğinde Gültekin,Ayperi,Yaman'ın da olduğu bir Kurt Timi kurulur. Bu tim Libya'da bir kurtarma operasyonu gerçekleştirir. Operasyon başarılı bitince bir sonraki görevleri yapay zeka destekli savunma sistemi geliştiren bir grubu korumaktır.Sıla, Aycan, Mete ve Umut'un olduğu grubun geliştirdiği proje o kadar önemlidir ki ülke için bu küçük grup sürekli tehdit altındadır. Ve tehlike maalesef en yakınlarındadır... Aybars ve Sıla koridorda çarpıştığı andan beri kaderleri ortak yazılır. İsimlerini bile bilmezlerken kalpleri birbirlerine ait olmuştur bile. Lakin önce projenin korumaya alınması gerekiyordur.
Dediğim gibi çok akıcıydı. Diyaloglar çok güzeldi. Kitabın tek kötü yanı 2.kitabın henüz çıkmamış olması,1 puanı ordan kırdım :)
Nasıl beklicem ben şimdi devamını,o nasıl bir sondu öyle,çok heyecanlı yerde bitti..