Selaaammm. Anka serisinin 3. Kitabı ile geldim. Daha önceki kitapları okumayanlar için spoi olabilir..
Önceki kitabın sonu ile başlayan yeni umutlar silsilesi...
Derim ve Anka, Aşil için tekrar denemeye karar verirler. Bu süreçte birbirlerini daha yakından tanırlar. Derim'in karanlık ve dipte olan geçmişi ile tanıklık eden Anka, onun her anında ve zaman yanında durup, elinden tutmaya karar verir.
Derim, geçmişte çizilen rotadaki her durağı, onun için başkalaştırma çabası içindeydi. Anka'ya yaşattığı kötü anıları, hafızasından silme gayreti tükenmiyordu ve aklına gelen tüm güzellikleri, önüne sermeye devam edicekti..
Uzun bir süre herşey normal ilerlerken Derim'in düşmanları da asla boş durmaz. Can parçası oğlu arık hedefte! Eski Derim yeniden meydandaydı bu defa tüm varlığıyla... Ne demişler; Uyuyan devi uyandırdılar....
Seri baştan sona öyle güzel ki... Aile olmanın bağlarını illa kan olmasının gerekmediğini çok güzel anlatıyor. Sevmenin ve sevilmenin neleri değiştireceğini. Sımsıcak duygularla okuyacağınız satırlar sizi bekliyor.
Derim ve Anka çiftinden sonra en favori çiftim tabiki İbo ve Selin isimleri geçmesi ile bile yüzümde mutluluk oluşuyor... Gelelim kitabın sonuna. Öyle bir yerde bitti ki, aklım durdu. Nedeni ise; bu dünyada olan biten ne varsa herşeyin en masumu ve en savunmasız olanı yine çocukları bulması... Ah benim yavrucuğum biriciğim Aşilim.. sen büyüyünce baban gibi kocaman biri olacaksın ve aileni koruyacaksın sana inanıyorum .
Savaşların, saldırıların, katlilamların her biri yine ve yine hedef hep çocuklar.
Ne yazık ki mert olmayan kişinin
düşmanlığından korkacaksın diyerek bir sonraki kitaba geçiyorum .
Bir kitapta beklediğiniz herşeyi bulacağınız bir seri tam olarak budur. Gerilim, entrika, dram, gizem, sırlar, tutku ve ihtiras...herşeyi doyasıya yaşatan bir kitap.. peki siz bu seriyle tanıştınız mı ?