İkinci kitap yeni bitti :')
Zaten kitabı beğeneceğimi biliyordum, genel olarak yazarın kitaplarını seviyorum fakat ikinci kitap hem diliyle hem de kitabın içinde geçen olaylarla çok farklı hissettirdi bana ve bunu nasıl açıklayacağımı inanın ben de bilmiyorum.
İkinci kitap birinci kitaba kıyasla daha duygusaldı. Özellikle son kısımları okurken boğazıma öyle bir ağrı girdi ki kitabı okumaya devam etmek için ağrının geçmesini beklemek zorunda kaldım. Damla'nın bu kitabı yazarken neden psikolojik olarak yıprandığını çok iyi anlıyorum.
Yinede sanıyorum ikinci kitabı daha hızlı okudum. Olaylar aktı gitti ve bir anda kendimi son sayfaları okurken buldum. Kitabın sonundaki iki ayrı öykü çok güzeldi... Özellikle son zamanlarda tam da Uzak suların halkı gibi bir şey okumak istiyordum, her ne kadar kısa olsa da bu isteğimi biraz olsun tatmin etmiş oldu.
Üçüncü kitap elimde olmasına rağmen son kitap olduğu için hemen okumak istemiyorum ama deli gibi de merak ediyorum neler olacak.. Karakterlere veda edeceğimi bildiğim için buruk bir hüzün var içimde.
(Kitabı okuduysanız düşüncelerinizi benimle paylaşmaktan çekinmeyin ) Gümüş Yürek 2D. N. Archeron
Gümüş Yürek 2D. N. Archeron · Guardian Yayınları · 2024871 okunma