2026 3. kitabı
Okunma: 01 Şubat 2026 23:02
Çok fazla kişisel gelişim kitabı okuma alışkanlığım yoktur, fakat bir çok tavsiye üzerine bu kitabı okumak istedim ve sonuç olarakta okuduğuma değdi. Yazarın tekrara düşmesine rağmen güzel bir anlatımı var. kitap 3S kuralını çok iyi anlatıyor. Nedir bu 3S Sessizlik, Sakinlik ve Sadelik gerçekten hayatımızda bu kurala değer verdiğimizde bir çok engeli aşabiliriz. Fazla olanı çıkar hayatından. Ne yediğinden ne okuduğuna kadar seçici ol. Fedakârlığa son ver. "Hayır demeyi öğren. Hayatının insanlarını seç ve doğru konumlandır. Yavaşla... Acele etme.. Nefesin gücüne inan. Nefes çalışmaları yap. Yürüyüşlerin desteğine inan. Bağımlılıklarından kurtul. Alıskanlıklarını değistir. Rutinlerini kır. Ezberleri boz... "An"a dikkat kesil Acılarını sev. Ağlamanın gücüne inan. Acının da tıpkı mutluluk gibi geçici olduğunu hatırla. Hiçbir şeyi hayatında tutmak için zorlama, çekiştirme. Hayatının yüksek amacını bul ve ona adan... Doğaya zaman ayır. Ellerini kalbinde tut, her zaman kim olduğunu ve ne yaptığını bil Hayatında 3S'yi önemse: Sadelik Sakinlik Sessizlik Bu 3Syi hayatında sağlamak için neler yapman gerektiğini biliyorsun artık, Erteleme... Unutma ki dünya bir gündür, o da bugündür.
Yaşamak Sakinlik İsterÖzgür Bacaksız · Destek Yayınları · 20213,498 okunma