T. M. LoganRüya Ev
Adam ve ailesi Viktorya tarzı evi bulduklarında eve hayran kalırlar.Evin eski olması,tadilat istemesi bile gözlerini korkutmaz.Üç çocuklarıyla birlikte bu geniş evde mutlu mesut yaşatacaklarını sanarlarken Adam ın merakı aileyi resmen kabusa sürükler.O ust katta bulunan odanın içindeki gizli ve gizemli odanın sırlarla dolu geçmişi aileyi üzerine karabulut gibi çöker.
İlk başta bu gizemli odayi merakla talan eden Adam,o odayı bulduğuna bin pişman olur.Zaten ailesine işten çıktığını söyleyemediği için kendini suçlu hissederken bu gizemli oda da tuzu biberi olur.Her gecen gün ev ile ilgili sahit oldukları aileyi tedirgin eder.Bu gizemli odadan sonra önce evin bahçesinde kuş yuvasında buldukları gizli kamera ,sonra evin içinde buldukları gizli kameralar aileyi iyice paranoya düşürür.Okumaya başladığım andan itibaren elimden bırakamadığım bu sürükleyici eseri #psikolejikgerilim okumayı seven herkese kesinlikle okuyun derim.
Kitabı okurken Adam ın merakla o gizemli odayı keşfettiği andan itibaren etrafı incelemesine bulduğu o değerli eşyayı satmasına bunu eşinden saklamasına çok kızdım.İnsanın basına ne gelirse inanın meraktan geliyor arkadaşlar.
Adam,o gizemli odada neler buldu?
O odada bulunan eşyalar kime aitti?
O gizemli oda geçmişe dair hangi sırları gizliyordu?
Cevaplar eserde
Yazarımızın kalemini çok severek okuyorum.
Daha nice nice eserlerini okumak dileğiyle
Rüya EvT. M. Logan · The Kitap Yayınları · 2025165 okunma