2026 22. kitabı
Nalan Sevindik Zatrya'nın Kalbi Bir alt katta uyuyan annesi ile aynı rüyayı gören Ryan,gördüğü rüyanın etikisiyle terler içinde uyanmıştı Ryan ın annesi Bayan Karen,garip bir şekilde her seferinde oğlunu kaybettiğini görüyor panikle uyanıp geri uyuduğunda da rüyaya kaldığı yerden devam ediyordu. Bu arada tüm bunlar yaşanırken cok uzaklardan dünyaya bir sinyal geldi.Birleşik Dünya Konseyi nde görevli Başkomutan Voss o gece nöbetçiydi.Telsizin basında bekleyen askerin sesiyle uyanan Komutan,askerin kendisine,evrende yalnız olmadıklarını söylediğinde askerin kendisiyle dalga geçtiğini ve bir şeyler içtiğini düşünür Asker iyi olduğunu söyleyip,kendisine inanmayan Komutan ına Dünya dışı bir yerden sinyal gönderildiğini ispatlamak icin hemen sinyali açar.Komutan,anlayamadıkları bir sinyali duyduğunda hemen kendisine başkanlığı bağlanmasını söyler. Sinyalden gelen ses tam anlaşılamadığı icin kodlama yoluyla sinyalden gelen sesi çözmeye çalışırlar. O gece yaşananlar Dünya icin bir milattı ve yaşananlar ne ilkti ne de son olacaktı. Bundan yirmi beş yıl öncesine ait çağrıyı şimdi dinleyen Komutan ve askerleri detayları zamanla öğreneceklerdi. Bayan Karen güneşin ilk ışıkları İle gözünü açtığında laboratuvara gitmek için hazırlanırken telefonuna gelen mesajı okuduğunda,donup kaldı. Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir alışkanlığı vardı…. Hemen acil olarak toplantı düzenleyen Komutan Voss ve ekibi bu toplantıda neler konuştu? Bayan Karen i endişelendiren,ortaya çıkan o gerçekler nelerdi? Bambaşka bir evrenden gelen sinyalden sonra insanlık neler yaşadı? Derseniz cevabı eserde okuyabilirsiniz Kalın sağlıcakla Ece Ceren Gültepe @theseusyayinevi #okuyanterazi #okuyanteraziokuyor
Zatrya'nın KalbiNalan Sevindik · Theseus Yayınevi · 20253 okunma