Kitabın konuyu görünce atladım ama beni aşırı sinir etti rızaya dayalı olmayan her durum beni tiksindiriyor zira . Ayrıca saçma sapan durumlar olması bonus problem yarattı benim için .
Cassia 24 yaşında evlendiği İrlandalı bir mafya babası ile korkunç taciz edildiği şiddet gördüğü bir yaşamı var . Kızın tek rahat ettiği ortam işi bale yapması . Sonunda bin bir planla kocasını öldürüp cesedini torbalara koyup tekne ile açılıp kurtuluyor . Sonrasında işe gittiğinde buna esrarengiz bir not bırakılıyor . Yaptığını bilen biri tarafından bir adrese çağırılıyor tabi mecbur korkarak gidiyor .
Neyse gittiğinde sadece sesini duyduğu bir adamın direktifleri ile dans ediyor denilen şeyleri yapmaya başlıyor . Yok evde şu kokularla yıkan yok şu kokuyu sür her çarşamba gel dans et yoksa polise ihbar ederim diyor . Kadın her hafta gidiyor adam buna sonrasında bdsm tarzı şeyler yapmaya başlıyor kadının genel hali ağlama yalvarma ama yapılanları kabul şeklinde ilerliyor .
Şimdi problem adam ile kızın durum ilerledikçe aralarında oluşması gereken hissiyat ortada yok ve bu çok sevimsiz . Kadın her buluşmada ağlayıp yalvarıyor illa mesela ve bu sırada biz adamın kim olduğunu hiç bilmiyoruz . Neyse konu ilerlediğinde aniden olay iyice sevimsiz şekilde kadının haberi olmadan aslında iki adam olduğunu öğreniyoruz . Kız bunları görünce şok oluyor ve neredeyse kitabın sonunda bile ağlıyor beni bırakın diyor bu iki tiksinç herif hala zorluyor . Bu noktada okuyucuyu ikna için adamların kadını salması lazım kadın kendi isteği ile geri dönmeli ki inandırıcı olsun . Adamı hep dedim mafya falan her halde madem her haltı biliyor polise bile müdahale edebiliyor kızın her olayını biliyor . Oda değilmiş adam kaza geçirmiş iyileşmiş efsane bir baletmiş kardeşi ile kıza resmen çöktüler rezil herifler . yani baştan sona büyük felaket kitap .