Freida McFadden - Öğretmen
Eve ve Nate aynı lisede çalışan biri okulun fazlasıyla popüler ve herkesin hayranı olduğu edebiyat öğretmeni diğeri de biraz sinir bozucu olan matematik öğretmeni.
Uzun yıllardır evli olan ikilinin hayatlarında her şey çok sıradan ve düzdü artık birbirlerine aşık değiller ve birbirlerini aldatıyorlardır.
Bir diğer karakterimiz lisede olan ve biraz problematik olan kızımız Addie daha önce bir öğretmenin okuldan atılmasına yol açmış olan Addie okuldaki herkes tarafından zorbalanıyor ve sevilmiyordu. Tam bu sırada ona ilgi gösteren onun çok değerli olduğunu düşünen edebiyat öğretmeni Nate ile Addie arasında bir ilişki başladı…
Nate tamamen pedofili ve bunu kendince güzellemesi eşini suçlayıcı bir şekilde bunu yapması iğrençti . Kitap boyunca Addie ‘ nin kendini Nate aşık sanması ona kendini kaptırması her sözüyle manipüle olması çok kötüydü.
Kitapta bir diğer alakasız şeyde Eve’ nin ilişki yaşadığı adamın bir anda lise öğrencisi gibi karşımıza çıkması çok saçmaydı orada bir mantıksızlık vardı.
Freida ‘nın en beğendiğim kitaplarından biri olmadı .
Freida McFaddenÖğretmen