2026 31. kitabı
Merhabalar Bugün sizlere harika bir çocuk kitabı ile geldim. Yazar @1cocuk_1dunya_ kaleme aldığı Sincap Babi'ye Neler Oluyor kitabını biz çok sevdik soyismimizinde Babi olması bizde çok güzellikler bıraktı. Anlayışın ve dostluğun gücünü çocuğumuza ufaktan aşılamak istiyorsak bu kitap tam sizlik. Kızlarım ve ben keyif alarak okuduk. Sincap Babi bir sabah annesinin seslenmesiyle uyanır. Onun için çok önemli bir gündür. Hızlıca kahvaltısını yapıp annesiyle şakalaşarak evden ayrılır. Okula giden patika yolda ağaçları sayarken birden ceviz ağacına dikkat eder. Aceba burdan okula kaç tane ceviz yan yana gelir düşüncesine dalarken birden ceviz basar ve yere düşer. Haliyle canı acır. Ağaçtan sarkan maymun arkadaşı Maki bu duruma güler. Sanırım bende düşene gülüyorum kendim düşüncede. Bu duruma üzülen Babi okulun yolunu tutar bugün önemli bir dersten sınavı ve basketbol maçı vardır.Okulda sıraya oturacağı esnada yanlışlıkla arkadaşı Maki'ye suluğundan şu dökülür. Bu durum Maki'nin hoşuna gitmez ve sıradan kalkar. Sınav bitimi basketbol maçıda kötü geçen Babi eve gider kimse onunla konuşmaz. Ertesi sabah okula gelirken arkadaşları Babi'yi görünce şaşırır Babi bu senmisin derler. Evet annesi Babi'yi doktora götürmüştür ve gözlük kullanması gerekiyordur artık. Durumu anlayan arkadaşları bir bir Babi'den özür dilerler. Çok mutlu olan babi anlaşılmanın ve arkadaşlığın kıymetini keşfetti herşeyi annesine anlatmak için sabırsızlanan Babi sizlere emanet bu eğlenceli ve keyifli hikaye ile tanışmaya ne dersiniz.
Sincap Babi'ye Neler Oluyor?Canan Özçelik · 2E Kitap · 202415 okunma