Gönderi

Hayatımda okuduğum en kötü kitap
1/10
·456 syf.··
2026 6. kitabı
Daha kötü bir kitap okumamıştım. Bu seri bende kitap okuma sevgimi bitirdi. Uzun süre tutuklu kaldım bu kitaba ama asla iyi anlamda değil. Neredeyse tüm kitaplarda okuduğumuz kızın kaçırılması tuzsak edilmesi kaçmaya çalışması ve kaçamamasını burada da okuyoruz. İlk kitapta olmayan dünyalara gidiyoruz kaçıyoruz felan sonunda da ejderhaların yanına gidiyoruz çok iyi davranıyorlar tüm sorunlarımıza çözüm oluyorlar. Ne alaka yani. Ama bu kitaba tüm bu saçmalıklardan dolayı düşük verecek olusam da asıl serinin nasıl ilerlediğiyle ilgili sorunum var. Bu iki kitapta layala ve thane yi okuduktan sonra kitabın sonunda tanıştığımız kötü büyücüyle layala beraber olucaklarmış. Bu iki kitabın asla bir önemi yokmuş yani!! Hem kötü yazılmış hem de asla önemi olmayan ilişkileri anlatıyor bu kitaplar. Ve okuduğum yorumlara göre 4. Kitapta layala’nın kardeşiyle thane beraber olucakmış?? Tekrardan ne alakaa?? Asla sevmedim asla tavsiye etmiyorum.
Elf Kraliçesi Çok YaşaJ.M. Kearl · Olimpos Yayınları · 202526 okunma
·
32 Gösterim
1 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Bu yorumu gördüğüm gibi yarım bıraktım ne demek Thane yok? Saçmalıktan başka bir şey değil. Enemies to lovers yazmak için yazmış sayarım bu kitaba yakışmaz düşmanlarsa düşman kalsınlar aw niye illa beraber oluyorlar?
Kitaplarım ve Ben
Gönderi Sahibi
Allahım delirdim yaaa zaten zor zar okuyordum 2. Kitabı inanılmaz klişeydi, ama esas erkeği 3. Kitapta değiştiremezsin ya nasıl bir mantık?? Thane 3. Kitapta çok suratsızmış acaba nedenn?? Aşık olduğun kadının kocasının kuzeniymiş?? Aynen kanka.. diğer yazarlara özenmeye çalışmış ama başaramamış yazar..