Yılın son günlerine yaklaştığımız bugünlerde tamda bugünlere yakışan tatlı bir kitaptan bahsedeceğim bugün sizlere.
Kira North,hayatı boyunca ailesi ve ikiz kardeşi tarafından korunmuş kollanmış bir kadın iken artık kendi ayakları üzerinde durmak ister ve radikal bir kararla tüm birikimini harcayarak Drem Harbor kasabasından eski bakımsız bir yılbaşı ağacı çiftliği satın alır.İronik olan ise Kira'nın noel kutlamalarından hiç hoşlanmamasıdır.
Bennet Eliss, tatil için Drem Harbor kasabasına kızkardeşini ziyarete gelmiştir.Girdiği her ortamda sevilen ve yardımsever Bennet'e Drem Harbor'un meraklı ama bir okadar destekleyici olan sakinleri, yeni gelen huysuz komşuları Kira'yı kasabaya alıştırma görevini vermiştir.
Kira, Bennet'in yardım çabalarına sertçe direnir.Ancak büyük bir kar fırtınası Benneti Kira'nın çiftliğinde mahsur bırakınca aynı çatı altında vakit geçirmek zorunda kalırlar ve kasabanın gizemli geçmişini araştırırken aralarındaki buzlar erimeye başlar.
Gerçek dünyanın karmaşasından uzaklaşıp bu karlı ve romantik kasabaya misafir olmak benim için oldukça keyifliydi.
Kitap kar fırtınaları, süslenen çam ağaçları,sıcak çikolata kupaları ve kışlık kıyafet betimlemeleriyle sizlere yılbaşı ruhunu iliklerinize kadar hissettirecek.
Herkesin birbirini tanıdığı,dedikoduların hızla yayıldığı ,kasaba festivallerini ve küçük dükkanların olduğu sıcak ve samimi bir atmosferde geçen hikayeleri sevenler kitabı fazlasıyla sevecek. Soğuk kış günlerinde elinizde kahvenizle sıcacık bir hikaye.
Yılbaşı Ağacı Çiftliği Dream Harbor serisinin 3.kitabı ancak bağımsız olarakta okunabilir.
Not:Kitap yetişkin okurlar içindir.
#bkmkitap