2026 14. kitabı
Okunma: 06 Şubat 2026 03:47
Selamlarrrr Sizlere bugün çok severek okuduğum, yazarın kalemine bayıldığım bir kitapla geldim. Daha önce yazardan kitap okuduğum için kalemine aşinayım. Dark bir kitap olduğu için tetikleyici unsurlar mevcut okuyacakların bunu bilerek okumaları gerektiğini düşünüyorum. Konusuna gelecek olursam; Cameron, Gölge Birlikler'in Fury timinde yer alan bir askerdir. Ve en bilindik özelliği timinde kendisine yardımcı olarak kim verildiyse onu öldürmesidir. Ama sorun şudur ki öldürdükten sonra hatırlamıyordur bu durumu. En son ki yardımcısını da öldürünce ceza olarak bir hücreye kapatılır. Emery ise, köklü ve zengin bir aileden gelen, babasının kullanmak için eğittiği bir suikastçıdır. Bir şekilde yakalanır ve hapse gönderilir. Onu oradan kurtaran ise Gölge Birliklerin üst rütbesindeki askerlerden biridir. Özgür olması için Cameron' un yanına yardımcı olacaktır. Aslında amaç Cameron bu kadını da öldürecek midir diye teste tabi tutulmasıdır tabi ki. Ama daha ilk hücre kapısından girer girmez ikilimiz arasında güçlü bir çekim oluşur. (üfff diyorum kitaplarda şu çift çekimi benim için herşey demek arkadaşlar ve o kadar iyiydi ki) Ve bu ikilimiz bir gece aynı hücreyi paylaşıyor ama elektiriği bir görün Bir gecenin ardından Emery' i öldürülmemiş olarak gören general bu ikisini bir göreve yollar. Kız Gölge Birliklere girmek için eğitimden geçecektir. İkilimizin arasındaki alev ateş durumlar bu denemeler de daha da yükseliyor diyebiliriz. Özellikle kitabın içerisinde Cameron' un acıya duyarlılığı ama bunun sebebinin kullandığı deneysel ilaçlar olması beni çok sarstı. Emery' nin ona karşı hissettiği şefkati, üzüntüyü bizzat hissettim diyebilirim Kitabın içeriği bana bir tık "Açlık Oyunları" vibe verdi çünkü aynı şekilde bir hayatta kalma mücadelesinden geçiyoruz. Olaysız bir anımız geçmiyor Ve ve ve kitabın sonu "hadi beee bunu yapma sayın yazar" diyerek kapattım kitabı. İkinci kitabı çok merak ediyorum keşke hemen gelse diye sabırsızlıkla bekliyorum İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Dilerim
Kalbimdeki BıçakK. M. Moronova · Pukka Yayınları · 202593 okunma