ARAYIŞ DELİAHİR SAVAŞÇISI 1. KİTAP
2026 2. kitabı
Okunma: 02 Şubat 2026 01:52
Arayış: Deliahir Savaşçısı 1 Tüm duyguları yaşadığım bir kitap oldu; tarih kokusu hissediliyor, çok güzel bir bütünleme olmuş. Haritalar, resimler, semboller... Muhteşem, hepsi çok güzel; bunu ilk defa elime aldığımda hissetmiştim, incelemesi bile o kadar keyifti ki... Okumasını siz düşünün artık... Okurken ilk başta herkesi kesik geldi bana, bu kısma biraz üstü, ama hemen toparladığı için sorun yaşamadım; kendimi okutturan bir kitap, heyecan, aksiyon, gerilim... Her şekilde kendini okutturuyor. Bu yıla favorilerle başladım, resmen bu harika; okuduğum hiçbir fantastiğe benzemiyordu ve bu şekilde ilk defa bir destan okudum, gururluyum, sevdim. Bunu okuyan gözlerinize sağlık. Sizin düşünceleriniz neler? Bu kitabı okudunuz mu, okumak istiyor musunuz? Yorumlarda buluşalım #alıntı "Gerçek muharifler korkudan yoksunluklarıyla değil, korkularına dair farkındalıkları ile övünmelidirler. Öyle ki en korkusuz görünenimiz bile korkutan yoksun değildir." "Bir elementin ne kadar soğuk, sıcak, ıslak ya da kuru olduğu simyada o elementin sınıflandırılması için önemli bir unsurdur. Simyacılar olarak biz buna '𝔈𝔩𝔢𝔪𝔦𝔫 𝔎𝔬𝔯𝔡𝔦𝔫𝔞𝔱ı' diyoruz." "Karşına çıkan her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğine olan inancı tamdı. Hayatta kalışının yegâne sırrı da buydu." "Zayıf olanlar efendilerinin yolundan giderler. Kuvvetli olanlar ise kendi yollarının efendisi olurlar." "Bizim mesuliyetimiz muvaffak olmak değildir. Bizim mesuliyetimiz elimizden geleni yapmaktır." "Çünkü asıl yüce olan mazlumdu. Ve zalim, en aşağılık olandı." "Ama kalpsiz yetim katilinden bahsediyorsanız, evet." "O ki sir'inn karşılığında muazzam kudret elde etmiş ama sahip olduğu en önemli şeyini, benliğini kaybetmişti. Yok olmamış, yokluk olmuştu. Ölmemiş, ölüm olmuştu." "Ne yapmamı bekliyordun? Sizin yapamadığınızı yapmaya çalışıyorum. Koskoca Blankrold'un çözümsüz kaldığı meseleyi ben çözmeye çalışıyorum! Yalnızım, her zaman olduğu gibi. Ve artık yeter! Hepiniz... Evet, her biriniz... Kafası çalışmaz, kalbi hakikate kapalı, köhne birer ahmaksınız!" "Kızıl renk böyleydi işte; kimi zaman güzelliğin, kimi zaman da yıkımın sembolüydü." . . . #tanıtım #öneri #fantastik #bilim #tarih #destan #savaş #keşfet #book #alıntı #bookstagram #keşfetteyim #kitapalıntıları #bookstagram #keşfetteyim #kitap #kitap #kesfet #kitapönerisi #keşfetedüş
Arayış: Deliahir Savaşçısı 1Ahmet Taşer · The Kitap · 202536 okunma