BEYZA ALKOÇ~MİSAFİR~
Selam.Bugün sizlere beyzalkoc kaleminden #misafir kitabı ile geldim.Kitap aynı zamanda benim yazarın kalemi ile de tanışma kitabım oldu ve neden daha önce yazardan okuma yapmamışım dedim.Akıcı anlatımı ve şahane kurgusuyla çok severek okudum.Ana karakterleri olsun yan karakterleri olsun ilerleyişi ile kendini çok sevdirdi.Eliz ve arkadaşlarının yaşadıkları şeye çok üzüldüm ama her birinin kendilerine hayat kurmalarını mücadele etmelerini taktir ettim.Tüm yaşadıklarına rağmen Eliz’in sönük bir karakter olmayışı güzeldi.Ah Devrim Ali’ye bayıldım.İkiz kardeşleri ayrı bir sevdim.Kitaba ayrı bir renk katmışlardı.Her sayfasını soluksuz okuduğum aksiyon ve aşk türünde güzel bir kitaptı.Hele bir sonu vardı ki devamında aşırı merak ediyorum. Bu türde okuma yapmak isteyenler bu kitaba mutlaka bir şans vermeli diyorum.
Eliz,annesinin o daha küçükken işlediği bir suç yüzünden hayatını annesiyle birlikte hapiste geçirmeye mahkum olmuştur.Burada da kendi gibi hayat mahkumu üç çocukla büyümüş ve bir sürü hayaller kurmuşlardı.Ve Eliz o dört duvar arasından kurtulduğunda tıp fakültesini kazanmış ve üçüncü sınıfa kadar gelmiştir. Arkadaşlarıyla hayal ettiği gibi o gece sevdikleri sanatçının konserine giderler.Ama Eliz’in karnı ağrıdığı için nöbetçi eczane arar ve bu sırada olmayacak bir yere girer.Asla görmemesi gereken bir olaya tanık olur. Adamlar onu fark eder ve peşine düşerler.Bu sırada Eliz yaralanır ve gördüğü bir sandığın içine saklanır.
Devrim Ali,çok başarılı bir iş adamıdır.Babasından onlara kalan aile şirketini kardeşleriyle birlikte yönetmektedir ama bir tarafı da karanlıktır.Onun en büyük yemini intikamını almaktır.O gece o da oradadır ve sandığa saklanan Eliz’i bulup kurtarır.Kendi evine getirip tedavi ettirir.
Eliz ise uyandığında karşılaştığı durumla korkuya kapılır.Devrim peşindeki adamlardan kurtulması için ona yanında misafir olması gerektiğini söyler.İki seçeneği vardır ya hayatına geri dönüp peşindeki adamlar tarafından öldürülecektir,ya da tüm hayatını silip Devrim’im süresiz misafiri olacaktır.Eliz zorunlu olarak misafirliği seçer ama bu durum ona çok ağır gelmektedir.Devrim’in ise misafirine karşı hisleri değişmeye başlar.