2026 7. kitabı
Uzun zamandır kapalı olan Yılbaşı Ağacı Çiftliği satın alınmıştır. Ve Dream Harbor kasaba sakinleri buna çok sevinmiştir. Çiftliği satın alan Kira North kasabayı araştırmadan,çiftliğe bakmadan almıştır. Kira Noellerden hoşlanmayan birisi. Burayı satın almasında ki neden ise hayatı boyunca tek başına bir şeyler yapmamış,hep sorunları halleden birileri olduğu için yardım istememiş kimseden. Zengin bir ailenin kızı ve bir ikizi olan Chole onun her zaman yanında,hayatını kolaylaştıran bir kardeş her şey. Bir gün çok sevdiği kardeşi evlenip Danimarka'ya yerleşir. Kira'da bir karar alıp tüm parasını bu çiftliğe yatırır. Bennet' i ilk kitaptan tanıyoruz. Jeanie'nin kardeşi ve ablasını ziyaret etmek için gelmiştir.Bennet fazla yardımsever biridir. Kira için en büyük sorunlardan biri ısınmadır ve bunu çözmek için çiftliği bir an açması gerekmektedir. Fakat Kira yardım isteyen biri değildir. Ve Bennet köpekleri ile yürüyüş yapmak için çiftliğin oraya gider. . Kira ile Ben karşılaşır. İlk etkileşim. Kasaba toplantısında çiftlikte bir ceset olabileceğini düşünürler. Kasaba halkı, Bennet'ın oraya gitmesine karar verir çünkü daha önce köpekleri için gitmişti ve Ben hayır diyemiyor. Kasaba sakinleri Kira'nın eğer ceset varsa görüp travma geçirmesini istemiyor. İlerleyen zamanlarda Ben ona yardım etmek ister ve birkaç kez de eder. Fakat Kira... en sonunda çiftlik açılır ve herkesler gelir ağaç satın alırlar. Işıklandırmalar müzik çok güzeldir. Ağaçları taşımak için birilerini ayarlamıştır Kira fakat yarı yolda bırakmışlardır ve gitmişlerdir. Kira'ya Logan,Noah yardım eder ve orada kalırlar. Bennet ve Kira'nın tanışması bir yardımlaşma üzerine başlasa da birbirlerinden etkilenmişlerdir. Kira yardım istemenin aslında kötü bir şey olmadığının farkına varır. İlk zamanlar kasaba halkından uzak dursa da zamanla onlarla kaynaşır. Bunda biraz da Bennet etkisi de var. Bir takım durumlar olur sonrasında Kira ve Benent birlikte yaşarlar. Vee Ben bahçede bir hazine bulur bir takım mücevherler. Kira ile birlikte mutlu olurlar. Dream Harbor serisi şuanlık bitti. Umarım en kısa zamanda "the strawberry patch pancake house " devamı da yayınlanır. Stresten uzaklaşmak ve bu romantik kasaba hikayelerini okumak gerçekten iyi hissettiriyor.
Duygu ve Düşünce
Yılbaşı Ağacı ÇiftliğiLaurie Gilmore · Juno Kitap · 2025435 okunma