Kadim Bilgeliğin Sessiz Dili
2020 1. kitabı
Okunma: 03 Ocak 2020 00:00
Geleneksel cadılık ritüelleri ile doğadaki güçlerin bağlantısını detaylarıyla anlatan, sembolleri ve göksel döngüleri pratik bağlamda ilişkilendiren bir anlatım var. Gezegenlerin döngülerine, Samhain ve Beltane gibi kadim döngülere yapılan göndermeler, bitkilerle ve elementlerle kurulan ilişki hakkında verilen bilgiler doğrudan uygulamalı bir referans hissi veriyor. Sayfalar ilerledikçe, şifalı bitkilerin, kristallerin ve ritüel araçların rolleri açıklanırken her biri kendi bağlamı içinde açık ve tutarlı şekilde değerlendiriliyor. Ayrıca mitolojik figürlerin rolü ve sembolik bağlantılar, okuyan kişinin kendi anlam haritasını genişletecek şekilde aktarılmış. Göksel semboller, elementler ve ritüeller arasındaki bağlantı, sadece bilgilendirmekle kalmayıp cetvelle çizilmiş bir plan gibi düzenli bir akışla sunulmuş. Her bölüm, pratik bilgi ile kadim bilgeliğin kesişim noktasını berraklaştırıyor. Okuma sonunda, sezgisel farkındalık ile ritüel pratiği arasındaki ilişkinin neden bu kadar önemli olduğu netleşiyor ve okuyan kişi kendi içsel ritüelini daha berrak bir şekilde kurabilecek bir perspektif kazanıyor. Dırahşan Akınözü Ergin
Cadılık Zanaatı - Gölgeler KitabıDırahşan Akınözü Ergin · Atayurt Yayınevi · 2020116 okunma