1984 okundu. Sıradaki kitabı yine beraber seçelim mi? :)

@birkitapbirkadin
Ocak ayını 14 kitapla tamamladım. Şubat hedefim daha az kitap ama daha derin ve uzun okumalar yapmak. Sizce bu yolculuğa hangi kitapla başlamalıyım?
3.656 Gösterim
Martin Eden
en iyisi. Zaten aşağı yukarı 15-20 günde bitiyor. Okuması da keyifli. Hikayesi de güzel. Daha ne olsun 😇
Önceki 6 yanıtı göster
siz bi başlayın da Ayşegül Hanım, kitap kısmını sonra düşünürüz 😂
4 yanıtı göster
Sarı Yüz okumadım ama çok popüler bu aralar. Zaten listede
Martin Eden
varken diğerlerinin pek bir şansı yok. :)
Sanırım onu en sona bırakacağım,o kadar çok seviliyor ki :)
1 yanıtı göster
Selamlar, Şu an Gece Yarısı Kütüphanesi’ni okuyorum, sanırım kitabın yarısını biraz geçtim. Daha önce 1984 için okunması biraz rahat degil demişsin; belki bu kitapla devam etmek istersin. Hem merak uyandırıyor hem de çok guzel ilerliyor.
Evet konusu itibariyle yer yer ağır ilerleyen bir kitap.Daha önce yazarın Hayvan çiftliği kitabını okumuştum,konular benzer ama o daha akıcıydı sanki :)
Sarı yüz, Günümüzün konuşulmayan yani üstünde çok fazla durulmayan konularını işliyor. Okuyunca evet aslında böyle ama biz farkında değilmişiz diyeceksiniz. Bu farkındalık için bile olsa değerli vaktinizi vermeye değer olduğunu düşünüyorum
Kırık Hayaller Defteri
Kırık Hayaller Defteri
Bence bu roman ile başlamalısınız. Popüler bir roman değil ama harika bir eser. Hem bu romana şans vermenizi hem de beğenirseniz benim gibi diğer okurlara da önermenizi isterim.
Teşekkür ederim öneriniz için
1 yanıtı göster