Uygulamayı eskort sitesine ve esra erola çevirdiler. Ben anlamıyorum kitap gibi bir maksadın yoksa neden yüklüyorsun bu uygulamayı? Zibilyon tane uygulama var goygoy yapabileceğiniz, bu siteyi meşgul etmeyin.
Ben maalesef bizim toplumumuzun ideolojilerden sıyrılarak toplumsal sorunları konuşabileceklerine inanmıyorum. Onun için keşke hepsine bir sınırlandırma getirilse. Çünkü uygulamanın asıl maksadından çok uzaklaşıldı maalesef.
Goodreads" uygulaması dünyanın en büyük okur topluluğu ve kitap veritabanına sahip. Türk kullanıcı sayısı maalesef ki çok az.
Fakat yöneticiler yapılan paylaşımlara müdahale etmezlerse 1000kitap benzeri fakat çok daha iyi bir uygulama yapıp piyasaya süreceğim. Kullanırsınız diye ümit ediyorum. 🙂
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.