Ela bebek için!
*Bir Vicdan Meselesi: Ela Bebek İçin Umut Ol!* Kıymetli kardeşlerim, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise azaptan kurtuluş olan Ramazan ayı kapımızda. Bu mübarek günlerin gölgesi üzerimize düşerken, gelin bir annenin feryadına kulak verelim, bir masumun elinden tutalım. Ela bebek, SMA hastalığıyla pençeleşiyor ve zamanı daralıyor. Unutmayın ki; "Bir canı kurtarmak, bütün insanlığı kurtarmak gibidir."Gelecekteki geçmişimizi inşa edelim" Bizler, bebeğinin üzerindeki örtüyü mermiler ıslanmasın diye cephaneye örten, imkansız denileni başaran bir ecdadın torunlarıyız. Belki bugün kucağımızda mermi taşımıyoruz, belki bir İstanbul’u fethetmiyoruz ama bugün bizim "cephemiz" bir evladımızın yaşam mücadelesidir. Bundan 100 yıl sonra dünya hala dönüyorsa, o günün insanları bizi tıpkı bizim atalarımızı andığımız gibi yâd etsinler. "Zor zamanlarda birbirlerini bırakmadılar, bir bebeğin hayallerine sahip çıktılar" desinler. Ela Bebek Bizim Geleceğimizdir Bugün Ela bebeğin yaşamasına vesile olursanız, belki o bebek yarın bir doktor olacak ve sizin veya sevdiklerinizin hayatını kurtaracak. Çocuklar bu toplumun sadece bugünü değil, geleceğidir. •Düşünün: O bebek sizin evladınız, kardeşiniz veya en sevdiğiniz kişi olabilirdi. •Hissedin: Bir annenin evlat acısıyla sınanmasının ağırlığını kalbinizde duyun. • Harekete Geçin: Az çok demeden, imkanlarınız dahilinde Ela'ya nefes olun. *Ey İnsanlık, Vicdanını Susturma!* Bir ülkeyi ülke yapan, o toplumun birbirine duyduğu şefkat ve sarsılmaz vicdanıdır. Şu an "gelecekteki geçmişindesin." Yıllar sonra bugüne baktığında, bir çocuğun hayata tutunuşunda pay sahibi olmanın huzurunu yaşamak senin elinde. Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine yapılan tüm yardımları ve edilen duaları izzeti dergahında kabul eylesin. *Unutma, unutturma; Ela’nın sana ihtiyacı var!* 🤍🦋🎀🎈✨
··1 alıntı·
2 +1'leme