···Okunma: 08 Şubat 2026 13:07 Hissel bir yolculuk, geri dönülmüş anılar ve ruhu doyuran bir evren
Sanırım en son fantastik bir kitap okuduğumda yıl 2024 falandı. O zamanlarda, okuduğum hiçbir fantastik evren lise yıllarında okuduğum seriler gibi beni etkilemeyince bende bu türe sırtımı dönüp başka kitaplar okumaya başlamıştım.
Nerden çıktın sen?
Uzun süredir polisiye okumanın vermiş olduğu bir durgunlukla, kendimi yeni kitaplar ararken buldum ve tam o anda elim bu kitaba gitti. Bir beklentim yoktu sadece okumak ve biraz farklı düşüncelere yelken açmak istiyordum. İyi ki de bu şansı vermişim kendime şu an arkada 'Give me Love- Ed Sheeran' çalıyor ve bu yorumu istekle yazıyorum. İşte benim içinde 2016'ya dönüş bu şekilde oldu. Fantastik evrenler, beklenen ve yaşanması olanaksız o sihirli aşklar ve uğruna savaşılan dünyalar. Bayıldım. Tek kelime ile bayıldım hemen şimdi gazı almışken ikinci kitaba geçiyorum. Konu, özet falan yazamayacağım şuan öncelliğim duygularım. Serinin ikinci ve son kitabını da bitirirsem toplu bir inceleme girerim. O nasıl bir sondu? Soluksuz.