‘Zulkarneyn’
2026 17. kitabı
Okunma: 08 Şubat 2026 14:49
Çok enteresan bir okuma deneyimi sundu bu kitap bana. Öncelikle
Arif Ergin
Arif Ergin
‘le tanışma kitabım ve kendisinin de yazdığı ilk kitap olduğunu belirteyim. Grup okuması idi. Kitabı daha önce 1k’da birkaç kişide görmüştüm ama herhangi bir bilgim yoktu. Tarihi bir kitap izlenimi verdiği için de açıkçası sıcak bakmamıştım. Zira pür tarih okumalarına biraz uzağım. Evet kitapta tarih var mıydı, âlâsı vardı. Ama bir tarih kitabı mıydı dersek, asla değil. Polisiye, cinayet, tarih, sanat, din, inanç, ezoterizm, mistisizm, kriptoloji, komplo teorileri diye uzar gider konusu. Kurgusu çok iyiydi. Bunca konu bir olaya çok iyi yerleştirilmişti. Merak duygusu kitap boyu hakimdi. Akıcı ve yalındı. Ve ve ve elbette Osman Hamdi Bey’in (kendisini ve eserlerini çok severim) “Tekvin” tablosu ile ilgili olması da ekstra lezzetli idi. Kitap biten bir kitap değil, devamı mutlaka gelecek türden derken,
Gizlenen
Gizlenen
tam da burada devreye giriyor. Bakalım onu okumak ne zamana kısmet olacak.. Ben kitabı çok sevdim. Gerek şifre bulma oyunu gibi olması, gerek öğretici bilgiler içermesi, gerek de polisiye olması beni hayli etkiledi. Keyifli okumalar dileyerek incelememi sonlandırıyorum efenim ;) (Tüm kelimeler gözlerimin gördüğü, kulaklarımın duyduğu, zihnimin ve bedenimin hissettiklerinden parmaklarıma dökülenlerden ibarettir.)
TekvinArif Ergin · İthaki Yayınları · 20252,706 okunma
Sana zaten heyranım ama şu incelemelerde daha bi artıyor hayranlığım. Nasıl yazıyorsunuz şöyle incelemeleri 🌸
Abarttık, kekini de kabarttık gülom 😅🥰🙏🏻
UDGUALNI 27 1 4 6358