2026 8. kitabı
Kış günlerinde okuyacağınız,kahve, küçük kasaba,aşk ve yılbaşı ruhunu sevenler için sıcak ve samimi bir hikayeyle geldim. İyi ruhlar hayatını değiştirmez; seni kendine geri döndürür. Ve bazen bu, insanın başına gelen en güzel şeydir. Bu hemen öyle oluşan bir aşk değil. Yavaş yavaş filizlenen ,dostluk, güven ve “doğru insan doğru zamanda mı gelir?” sorusunu öne çıkaran, okuyucusunun merakını ele geçiren bir okuma serüveni... Bu büyülü bir romantizm, İrlandalı yakışıklı hayalet Nolan ve güzel kızımız Harriet,bir hayalet ona neden musallat olur ki! Yoksa kötülük mü yapmıştı haberi olmadan,halbuki o teyzesinden miras kalan antika dükkanında, müşterilerine kibar davranan, komşusunun kedisini besleyen ve baston şekerleri çok seven biriydi. Ama işte bir gün karşısına bir hayalet çıkıyor ve geçmişine yolculuk yaparak onu düzeltmek istiyor! Ne yapacaktı kaderine razı gelip Nolan'a yenik mi düşecekti? Birbirlerinden kaçmak isterken onları birbirine bağlayan neydi? Yılın son ayında Noel arifesine kadar neler yaşanacak... Nolan; küçük sessiz ve kolaylıkla kontrol edilebilir bir dünyası vardı Noel hayaleti olarak.Ama geçmişine dair hiç birşey hatırlamıyordu. Tek hatırladığı nasıl öldüğü ve görevine başlamasıydı. Harriet; kendine özgü evinde baston şekerleri ile doldurduğu yuvasında ailesinden uzak tek başına yaşıyordu... Nolan, Harriet'i iyileştirmek için gelmişti ama ters giden bir şeyler vardı, yoksa eskiye dair onların bilmediği ama onların kaderini değiştirecek bir şeyleri mi vardı. Peki ya bir gün Harriet'in geçmişine gitmeleri gerekirken Nolan'ın geçmişinde ne işleri vardı? Açılması gereken kilitlerin anahtarı onlardı, onlar birbirini tamamlayıcısı mı olacaktı. Bu sırrı çözmek için 14 gün kalmıştı Noel arifesine. Bu tatlı mı tatlı ikilinin neler yaşadıklarına mutlaka eşlik etmenizi tavsiye ederim. #fadiktavsiyesi
İyi RuhlarB. K. Borison · Nox Yayınları · 202568 okunma