···Okunma: 08 Şubat 2026 23:42 Yedi Kartal Efsanesi serisinin 3. Kitabı ve olayların bambaşka bir dünyaya evrildigi kitap oldu. İlk iki kitap birbirini tamamlar nitelikteydi. Ama Ateş ve Bedel de bambaşka mistik olaylar oldu. Açıkçası 2. Kitap gibi soluksuz okumadım çünkü yeni anlatılan yeri ve kişileri çok fazla betimleme yapıyordu ve bir yerden sonra bir olay olmasını bekliyorsunuz. İkinci kitapta 3 farklı aksiyon okurken burada savaşa hazırlık yapılan savaşın nedeni tarafları derken yoruldum okurken. Ama sanırım 4. Kitapta yaşanacaklara hazırlıyor yazar bizi. Merakta kaldığım çok nokta oldu.
Spoiler
Ateş ve Bedelin Elif ve Niran hatun ile ilgili olduğunu düşünmüştüm ama düşmanlarının ismi olması şaşırttı. 530 sayfanın 300 sayfasında Niran hatunu ve eski hayatını okudum ama Elifle ilgili çok az bilgi var. 4. Kitapta hepsinin açığa çıkacağını düşünüyorum. Bir de Elif'in bu kadar hızlı affedilmesi asla normal olamaz. İlk iki kitap bunun üzerine kurgulanmışken nasıl bu kadar kolay kurtulabildi diye sorguluyorum. Bir de Elif'in yardımcı mi olduğunu yoksa yine ihanet mi edeceğini anlayamadım. 4. Kitaba kadar Şahnen şahnan dor aresmarra eminim hiç bir bilgi aklımda kalmayacak. İkisini birden tekrar okumam gerekecek