2026 2. kitabı
#OkudumBitti #GeceSapığı #ChrisCarter #429Sayfa Carter hocam hız kesmeden devam ediyor Ağzı ve vajinası siyah kalın iple dikilmiş şekilde kimliği belirsiz bir kadın cesedi bulunur. Otopsi esnasında tüm bundan daha ilginç bir şey daha ortaya çıkar. Cesedin içine bir şey yerleştirilmiştir. Doktor winstonun cesedin içindeki şeyi çıkarması ile felaket bir şok yaşanır… Bir önceki vakasını atlatan ve ortağı Garcia ile çalışmaya devam eden Hunter’ı bu isimsiz ve vücudunda dikişler bulunan isimsiz ceset aksiyonlu günlere döndürmüştür. Zira onca yıllık arkadaşı Winston otopsi esnasında kadının vücudundan çıkan bombanın patlaması neticesinde ölmüştür. Soruşturmaya dair tek bir iz yoktur. Bir kaç dakikalık otopsi görüntüleri ile yol almaya çalışan Hunter bir kaç gün sonra başka bir yerde yine ağzı ve vajinası dikilmiş şekilde bir kadın cesedi daha bulunduğu haberini alır. Bu defa cesedin içinde bomba değil mekanizmalı bıçak vardır ve kadın iç kanama yüzünden ölmüştür. İkinci kurbanın adının Laura olduğu ve ressamlık yaptığı tespit edilmiştir. İlk kurbanın kimlik tespiti ile de hem ressam oldukları hem de birbirlerine kardeş kadar yakın benzedikleri ortaya çıkmıştır. Hunter Lauranın katıldığı son sergide onunla tanışıp numarasını alan James ile konuşmaya gittiğinde kaçması ile ilk şüphelerinin peşine düşmüştür. Hunter araştırmalara devam ederken yine aynı yerleri dikilmiş ve vücuduna işaret fişeği yerleştirilmiş bir müzisyen kadın cesedi bulunmuştur ve yine ilk iki kurbana çok benzemektedir… Chris Carter yine bir şaheser yaratmış. Baştan sona harika bir kitap, kalemine yakışır bir kurgu. Sadece polisiye değil aynı anda suçlu psikolojisininde harikulade işlendiği bir kitap. Şiddetle tavsiye olunur Lütfen kitap okuyalım
Gece SapığıChris Carter · Pegasus Yayınları · 2025232 okunma