2026 14. kitabı
Merhaba kitapsever dostlarım Kitabın Adı- Kitapların İyileştirme Gücü Kitabın Yazarı- Hwang Bo-Reum Kitabı Çeviren- Müge Kübra Oğuz Kitabın Sayfa Sayısı- 190 "Kitapların İyileştirme Gücü", kitapların ve kelimelerin iyileştirici gücünü anlatan 53 kısa denemeden oluşuyor. Kitap okumayı seven, kitaplarla ilgilenen, kitapların içsel yolculuğunu anlatan bu kitapta kendinden bir parça bulacağını düşünüyorum. Yazar, sanki bizlerle sohbet ediyor gibi hem anılarına yer vermiş hem de kitaplar hakkında düşüncelerine yer vermiş. Özellikle okuduğu ve deneyimlediği kitaplardan kesitler ve alıntılar ile her deneme daha da güzel bir hal almış. Kesinlikle bir oturuşta bitirilecek bir kitap değil. Yavaş yavaş ara ara açıp okunmalı. Denemelerin içeriğinde; çok satanları okumak, metroda okumak, klasikleri okumak, roman okumak, kitabın faydaları, okuma grubu gibi pekçok başlık bulunuyor. Kitapsever herkesin beğeneceğini düşünüyorum. Okuyacaklara şimdiden keyifli okumalar dilerim ️ Kitaptan Alıntılar "Biri bana neden kitap okuduğumu sorsa, sanırım şöyle cevap verirdim: Çünkü acı çekiyorum. Okumak, acımı biraz olsun hafifletiyor." "Yanılır insan, çabaladığı sürece." "Bana göre kitap okumak, 15 gün boyunca yazarla uzaklara gitmek demek." . . . . . #engelsizourlaokuyoruz #kitaplarıniyileştirmegücü #okudumbitti #athicayayınları #_dream_bookstore
Kitapların İyileştirme GücüHwang Bo-reum · Athica Yayınları · 2025507 okunma