·448 syf.····Okunma: 07 Şubat 2026 00:01 Ahu Dila Tanin, yirmi üç yaşında okul öncesi öğretmenliği üçüncü sınıf öğrencisi genç bir kızdır. Okul, iş ve ev arasında günleri geçerken bir gün küçük kardeşi Aylin'in kanser olduğu gerçeği ile yüzleşir. Ahu Dila, kardeşini özel bir hastaneye yatırmış ve tadavisine başlattırmıştır. Ancak tedavinin devamı için paraya ihtiyacı vardır. Bunun içinde arkadaşından kendisine ek iş bulmasını istemiştir.
Ahu Dila bir akşam hastanenin bankında otururken uyuya kalmıştır. Ve bir adam onu uyandırır. Adamla kısa süre konuştuktan sonra oradan ayrılır. Kısa süre içindeyse arkadaşından kendisine iş bulduğuna dair haber alır ve görüşme için Alicioğlu Holding'e gider. Ve arkadaşının bahsettiği adam önceki gece hastenede tanıştığı adamın ta kendisidir.
Çakır Kağan Alicioğlu, Alicioğlu Holding'in CEO'sudur. Çakır aynı zamanda yeraltında Gölge adı ile tanınan karanlık bir adamdır. Ve Ahu Dila'nın yeni patronu olarak ondan istediği tek şey kahve yapmasıdır. Ahu Dila Çakır ile farklı bir hayatın içine sürüklenirken başına gelen çoğu şeyin aslında tesadüf olmadığını fark edecektir.
Bu kitap benim yazarla tanışma kitabımdı.Ve diğer kitaplarını da bir an önce okumak için sabırsızlanıyorum.Ahu Dila çocukluğunu yaşayamamış, huzursuz ve babasından şiddet gördüğü bir evde büyümek zorunda kalmıştı.Ve Çakır bir bakıma onu o evden uzaklaştırdı diyebilirim.Çakır ise karanlık ve sert kimliğinin ardında Ahu Dila'ya aşık bir adamdı.Ve aşkını o kadar güzel yansıttı ki...Eridim bittim ben.Kitap boyunca olayların ardı arkası kesilmedi.Ahu Dila'nın babasından nefret ettim annesine ise ayrı üzüldüm.Özellikle de Ahu Dila'nın babası ile olan sahnede ve kitabın sonunda kalakaldım.İşler daha da karışacak gibi görünüyor.Ve devamında neler olacak merakla bekliyorum.Türü sevenlere tavsiyemdir.