Murat İsfan KorkmazMurat İsfan Korkmaz Herkese Merhaba
Bugün sizlere soluk soluğa okuduğum temponun asla düşmediği ve bir insanın bir acıya ne kadar dayanabileceğini anlatan harika bir kitaptı.
Kitabın başında yazan herşeyin hayal ürünü olduğunu okurken acaba ne anlatacak bu kitap diye düşünmüştüm. Kitabı bitirdikten sonra ise iyi ki bu okuduklarım gerçek değildi dedim.
Yazardan okuduğum ikinci kitap ve kesinlikle kalemi muazzam, yazarın kalemiyle tanışmayanlar çok şey kaybedersiniz.
Kitabımızın baş kahramanı daha doğrusu en acı şeyleri yaşamak ve uygulamak zorunda kalan Mirza Dadalıoğlu. Hayata annesiz bir şekilde başlasa da Belediye de çalışan ailesini kıt kanaat geçindiren bir babaydı.
Henüz bebek olan kızının SMA hastalığının olduğunu öğrenmesi ve valilikten izin aldığı halde yeterince bağışı toplayamayan Mirza’ya hiç ummadığı bir anda iş teklifi gelir. Yapacağı iş bahçıvanlıktır. İşi teklif eden Akif Bey’in kendince bir derdi vardır ve derdini Mirza’ya açar. (Keşke açmadaydı.)
Alif Bey Mirza’nın kızı için bütün maddi desteği sağlarken, Mirza’da Akif Bey’in derdine derman olmak için kolları sıvar ve kendini bambaşka biri olarak bambaşka hayatların içinde bulur.
Yaşanan acılar, kaybedilen hayatlar, yitirilen hafızalar ve dünyayı alt üst edecek sırlar…
Ve daha neler neler…
Bütün olaylardan sonra hafıza kaybı yaşayıp hiç bir şey hatırlamayan Mirza neler yaşadı? Hafızasını nasıl kaybetti? Beklenen sır neydi diye merak ede ede kitabı bitirdim. Veee sonunda bir şok yaşadım.
Siz en iyisi bu kitabı okumadan geçmeyin.mu Murat İsfan Korkmaz