Bugün bir kitap bitirdim . yazdım bir şeyler okursun .
2026 6. kitabı
Okunma: 10 Şubat 2026 10:04
Ben şurda durdum mesela hayatta şu cümleyi kurmayalım lütfen tahammülü cidden zordur. Catherine diyor ki: “Ruhlarımızın neyle yoğrulduğunu bilmiyorum ama onunkiyle benimki aynı hamurdan. Edgar’ınki ise benimkinden ay ışığıyla şimşek, ateşle buz kadar farklı.” Peki Catherine değdi mi Allah aşkına ? Edgar’a duyduğun o geçici heves, sadece yakışıklı ve daha uygun diye Heathcliff’i bırakmaya değdi mi? Ah Heathclif kara gözlüm … Aşkının hıncını içine işlemiş bu adamı ben çok sevdim Yıktı, dağıttı, evet. Sevdiğine ulaşmak için gittiği her yolda ne varsa yaktı yıktı. Ama bunu kötülüğünden değil, sevdiği kadını kaybettiği için yaptı. Onun öfkesi sevgisizliğinden değil zaten ki sevgisinin fazla gelmesindendi bana göre. Catherine’siz bir ruhun dünyaya açtığı bir savaştı bu. Ölümsüz sandığı aşkının hakkını almak için gösterdiği o inatçı çabaya ben hayran kaldım. Aşırı beğendim ilk 10 puanım sana :) Filmine gideceğim ve onları izlerken yaşacağım . Kendime not : o ruh sana geldiğinde bu alıntıyı aç oku. Ve ona şunu deeeee :D seninkiyle benimki aynı hamurdan :) ( tarih 10 Şubat 2026 )
Uğultulu TepelerEmily Brontë · Anonim Yayınları · 201157,8bin okunma