2026 6. kitabı
Okunma: 08 Şubat 2026 15:26
Bu hikaye çok daha derin yazılabilirdi. En Parlak Gün Işığı kitabından tanıdığımız Maddie'nin aşk hikayesini okuduk. İlk kitapta sevimli bulduğum bir karakterdi ama bu kitaptaki yeni ruh halini anlamakta biraz zorlandım. Geçmişini biliyoruz, evet ama bu yine de bu kadar depresif bir karakter olmasını açıklamıyor. Neden bu kadar depresif olduğunu açıkladığı sahneyi de benimseyemedim. Bence çok daha farklı kurgulanmalıydı. Milyon tane sebep verebilirdik yani, bu sebep bana biraz anlamsız geldi. Hem bunun üzerine doğru düzgün düşmediler bile. Bir fizyoterapist ve balerinin aşk hikayesini okuduk. Kurgu bu çerçevenin içerisinde güzel ama içi doldurulamamış. Okurken hiç heyecan hissedemedim. Bu yüzden ilk kitaba yaptığım güzel yorumları bu kitaba yapamayacağım. Ortaya bir eser çıkmış ama keskinleştirilmesi gereken çok detay vardı. -SPOILER- Babası geldi, evet. Tehdit etti, tamam. Seni bir daha göreceğim dedi gitti ve bir daha hiç görmedi? Yani burada yazar kurgudan bence çok kopmuş. Madem böyle bir baba figürü yazıyorsun, o zaman hakkını ver. İki söz söyleyip adam ortadan kaybolmasın. 2026 okuma listenize opsiyonel olarak eklemenizi tavsiye edeceğim bir kitap.
Kalbin En Karanlık KöşesiLisina Coney · Lapis Yayıncılık · 2024358 okunma