2026 11. kitabı
Herkese merhaba Bugün sizleri Alem teyze ile tanıştırmaya geldim Alem teyzenin kim olduğunu, yaşadığı apartmana ne zaman ve nereden geldiğini kimse bilmiyor O civarda yaşayan herkesin Alem teyze ile ilgili çok farklı hikayeleri var, tabi bu hikayeler dilden dile dolaştığı için de artık birer efsane oldular Günler ilerledikçe mahallede yaşayan çocuklar Alem teyzenin yanından hiç ayırmadığı çantasını ve evini daha çok merak etmeye başlıyorlar üstelik mahalledeki bakkalı işleten Selim abinin Alem teyze ile anlattığı gizemli hikayeler de çocukların heyecanı ve merakını daha çok artırıyor ama kimse de Alem teyzenin kapısını çalıp işin aslını öğrenecek cesareti gösteremiyor taki mahalleden bir çocuk oyun oynarken yaralanıp Alem teyzenin evine gidene kadar. Sizce yaralanan çocuğa ne olmuş olabilir? Yada Alem teyzenin evinde bizleri neler bekliyor olabilir bir firkirniz var mı? Alem teyzenin birinden farklı hikayeleri var, her bir eşyada saklı anılarını anlatırken insanın hem şaşırtıyor hemde hikayenin etkisinde bırakıyor. Alem teyzenin hikayeleri arasında beni en çok asker Mesut'un ve Güler hanımın hayat hikayesi etkiledi. Sizce Alem teyzenin evinde efsanelere konu olacak kadar ürkütücü şeyler mi var? Yoksa tüm mahallelinin hayatına renk getirecek hikayeleri mi var? Merak ettiğiniz herşey için Alem teyzenin yaşadığı mahalleye gidip kapısını çalmanız gerekiyor ayrıca Alem teyzenin oyun oynamayı çok seven çocuklar için bir de sürprizi var
Alem Teyzenin ÇantasıMüge Toyran · Perseus Yayınevi · 20253 okunma