·656 syf.····Okunma: 08 Şubat 2026 19:48 Nazlı, Bora ile bir kumar masasında hayatının oyununu oynamış ve kaybetmiştir. Bora'yla yaptığı anlaşma sonucunda ölmesi gerekmektedir. Ama aşk gelip gelmiş ve planlar tamamen değişmiştir. Ancak Nazlı'nın öğrendiği gerçeklerden sonra bütün anlaşmalar feshedilmiş ve her ikisi içinde zorlu bir sürece adım atılmıştır. Ta ki Nazlı Bora'ya ait olan belgeleri asla vermemesi gereken kişilere verene kadar...
Bundan sonrasında ise üç yıllık bir ayrılığa sürüklenmişlerdir. Bu sürede Bora ülkenin her yerinde Nazlı'yı aramış hatta yurtdışında da aramalarına devam etmiştir. Ancak ondan bir iz bile bulamamıştır. Nazlı ise geçirdiği zorlu zamanlardan sonra hayalini gerçekleştirmiş CIA'e girmiştir. O artık herkesin tanıdığı adıyla Nina Adams olmuştur. Ve bütün bunları henüz kimse bilmese de OCTO sayesinde başarmıştır.
Nazlı ve Bora, CIA'in verdiği bir görevde yeniden karşılaştıklarında ise eski bir düşmandan intikam almak için birlikte çalışmak zorunda kalacaklardır.
Bu seri hala okumayan varsa çok şey kaçırıyor.Bu kitapla beraber hem olaylar hem de karakterler çok farklı yerlere doğru ilerledi.Nazlı, Bora'dan intikamını almış olsa da nefret olarak adlandırdığı aşkı içinde yaşamaya devam ediyordu.Bora ise bir bilinmeyenin içinde Nazlı'yı bulmak için debelenirken hiç beklemediği bir anda onunla karşılaştı.Ve olaylar çok karıştı.Bora ve Nazlı arasındaki nefret-aşk ilişkisi bir yana, Nazlı'nın saklamak zorunda olduğu gerçekler ve yıllar boyunca saklı kalmış sırlar vardı.Ve bu sırlar ortaya çıkınca Bora'dan kaçmları gereken konular olacak.Ayrıca seriye yeni karakterler girdi ve bu haliyle işler çok daha güzel bir hal almaya başladı.Özellikle SerFoxÇın olayı beni benden aldı.Yine üzüldük, kırıldık, hatta kırdık ama bir yandan da eğlenceli diyaloglar olmadı değil.OCTO, CIA, Mehmet Şahindağ derken daha çok işimiz var.Çok bekletmeden devam kitabını da okuyacağım.Sizlerde bir an önce seriyi okumaya başlayın.