SAGE TAYLORS~SABIKALI~
Selam.Bugün sizlere kalemini severek okuduğum sagetaylors ‘ın son kitabı #sabıkalı ile geldim.Mafya~romantizm sever misiniz?Ben çok severim helede böyle güzel bir kalemden yazılmışsa bayılırım.Kurgu yine şahaneydi,sayfalar akıp gitti.O kadar keyifle okudum ki.İkili arasındaki o çekim çok güzeldi.Herkese korku salan karanlık ve sert bir mafya olan Franco’nun,Daniella’nın travmalarını görüp onları sarmaya çalışması bu yüzden ona yaklaşım tarzı,Daniella’yı hayatının merkezine koyup onun için her şeyi göze alabilecek hale gelmesi çok güzeldi.Yan karakterlerden Sara ve koruması (yersen)Fabio’yu da ayrı bir keyifle okudum.Hele ikilinin aralarında geçen atışmalara bayıldım.Benim keyifle okuduğum,yazarın akıcı anlatımı ve her şeyin yerli yerinde olduğu kurgusuyla sevdiğim bir kitap oldu.Bu türü severler bu kitaba mutlaka bir şans verin diyorum.uyarımı da yapmak isterim.
Daniella,Amerika da bir hukuk bürosunda asistanlık yapmaktadır.Erkek arkadaşı aynı zamanda da patronudur.Ama erkek arkadaşının psikopat kişiliği yüzünden hayatı altüst olur ve ondan uzaklaşmaya karar verir.Tamda o sırada büyükannesinden kalan miras ona ilaç gibi gelir.Gideceği yer belli olur,İtalya’nın güzel bir kasabasında yer alan büyükannesinin ona ve abisine miras bıraktığı otel.Burada işler biraz ters başlar.Otel harabe durumdadır ve abisi de oteli satışa çıkarmıştır.Ama tüm bunlara rağmen pes etmez.
Daniella’nın yolu bir de De Luca ailesiyle kesişir ki işte olaylar bundan sonra başlar.Ailenin kızı Sara Sara ile markette tanışırlar ve Sara onu büyük annesinin doğum gününe davet eder.Daniella çok istemede bu davete gider ama onu orada bir sürpriz beklemektedir.Büyükanne,Daniella’dan Gorgona Adası’ndaki hapishanede bulunan torununu ölmeden önce bir kez daha görmek istediğini söyler ve Daniela‘dan yardım ister. Yaşlı bir kadını kıramayacağı için bunu kabul eder ve büyük anneyi adadaki hapishaneye gizli bir şekilde getirir.Burada yolları Franco ile kesişir.
Ailesi için her şeyi göze alabilecek olan Franco bir anda ortaya çıkan bu kadından şüphelenir ve onu araştırmaya başlar.Onun için hapisten çıkmak hiç de zor değildir ve Daniela artık onun en büyük ilgi odağı olur.