2026 15. kitabı
Kıymetli Kitapsever Dostlarım; Bugün sizlere #FarukKadri 'nin kaleminden çıkmış olan #FEDAI eseriyle geldim. "Okyanusun dibindeki emsalsiz inciye göz diken sevdalı, denizin her vurgusuna razı olmaktır." Urfa'dan Adana'daki pamuk tarlasına ırgat olarak gelen ailenin başına gelen hazin ve üzücü olaylar neticesinde bu aileden tek başına kalan çocuk olan Fedai 'nin buna sebep olan kişilerden almis oldugu intikamlarını ve imtikam yöntemlerini, Tarla agasinin kendi kirli işlerini kapatmak için kurmuş olduğu rüşvete dayalı kirli ilişkilerini, Fedai'ye hiçbir karşılık beklemeden yardim eden Muş 'lu komutanın ve eşinin yüreğini, Aysel, Nurhayat, Şükran, Nuray'ın hayat hikayeleri ve kader kardesliklerini, dostlukların , Fedai'nin Çöpçü ismini kullanmasından gerekçe ve suçlulara uyguladığı cezalarını ve nice olaylar ve sonuçları, aklınızın sınırını zorlayarak bir roman diyebilirim. Yazarımızın kalemi daim okuru bol olsun. #KitapAşktır #kitapalıntıları #kitapokumakgüzeldir #okuyorum #roman #Kitap #kitaptavsiyesi #kitapönerisi #kitapkurdu #kitapaşkı #kitapkokusu #kitapsever #öykü #kitapalıntıları #kitapokumakgüzeldir #Aile #Pamuk #Şehvet #İhtiras #Kader #Dostluk #ceza #intikam #Urfa #Adana #Muş #Mersin #okudumbitti #bookstagram #books #bookphotography
FedaiFaruk Kadri · Salon Yayınları · 20178 okunma