2026 28. kitabı
#fundaokuyupyorumluyor ELMA CADISI PETRONELLA 1. KİTAP @thecocukyayinlari ndan #büyülendivedondukaldı seri halinde olan #petronellaelmacadısı nın birinci kitabı ile geldim. Yayınevinin çocuklar için çıkardığı bu serinin daha önceden 5. Kitabı olan Petronella Elmapüresi, büyü kitabı ve Meraklı Cadı' yı okumuştum. Serinin devam kitaplarını da temin ederek kaldığımız yerleri tamamladık. Kitaplar birbirinden bağımsız okunabildiği gibi seri halinde de okunabilir. Elma Cadısı Petronella, aynı bahçeyi paylaştığı değirmen evine yeni bir ailenin tanışacağını öğrenir ve huzurunun bozulacağını düşünerek evin sakinlerini kaçırmak için türlü türlü oyunlar oynamaya başlar. Havuçkafa, sivri diş ve diğerlerinden destek alarak yeni komşularının buradan koşarak kaçmasını ister. Evlerine pek alışamayan ikiz kardeşler Lea ve Luiz ise bu evde garip, olağanüstü şeyler olduğunu fark eder. Petronella, akıllı ikizler, sevimli geyik dostları, elma adamlar ile birlikte güzel bir macera başlar. Kitabın sonunda birlikteliğin, sabrın ve dayanışmanın gücünü okura yansıtan, birbirinden etkileyici ve hayal gücünü zorlayan okunması keyifli hikayelerden. Sizler de @thecocukyayinlari ndan çıkan 8 yaş ve üzeri çocuklarınız ile birlikte bu keyifli maceraya katılmak için geç kalmayın. Kitapla ve sağlıkla kalın
Elma Cadısı Petronella 1: Büyülendi ve Dondu KaldıSabine Stading · The Kitap Çocuk Yayınları · 202524 okunma