2026 4. kitabı
Okunma: 13 Şubat 2026 13:44
BERBAT, HAYAL KIRIKLIĞI, OKUMAYIN SPOİSİZ Birinci kitabı çok sevdim 10puan verdim hemen gittim ikinciyi aldım Başladım ama her şey çok sıradan ilerliyor birinci kitap su gibi akarken bu kitap akmak ne kelime bir sayfa zor bitiriyorum sürekli bırakasım var zaten 200 sayfalarda bıraktım Yazarla imza günü konuştuk Ben: birinci çok güzel Yazar: ikiyi okudun mu Ben: 200 de bıraktım( şimdi 2yıl sonra tekrar başladım) Yazar: evet öyle o sayfalar biraz olaysız ama sonrası aşşırı iyi hemen devam etmelisin Öyle analttı ki sandım bir şeyler olacak Olmak ne kelime daha kötü geçmeye başladı sürekli tekrar eden cümleler kelimeler Alt kirpiğimle üst kirpiğim birbirine çarptı, birbirine değmediğine göre uyanığım 100den fazla bu cümleyi kullandı daha fazladır abartısız. Efsun salak olmuştu resmen tamam knk en çok sen inatçısın hepimiz görüyoruz alaz haklı yok illa alazın dediğinin zıttını söyleyecek ay bi kere çocuk gibi olma sedef bir kez zeki ol ayrıca birinci kitapta böyle bi karakter değildi alaz da bu kitapta değişmişti. Kitabı elime aldığımda 770 sayfa diye çok mutlu olmuştum bolbol okurum diyordum bitsede kurtulsam dedim kitabı olumaya başlayınca Efsunu okumak çok zordu zaten her şey sıradandı ayrıca alazı seviyorum diyor gidiyor başka erkeklerle takılıyor peşinden koşuyor alaz kızlarla konuşmuyor saranın alazın peşinden koşmasına çok sinirleniyor ama kendisi erkeklerle oh. 500e kadar sıkıcıydı 500 den sonra olaylar başladı 500 sayfa boştu ama 500 den sorna yazımı değişti sanmayın yine sedef saçma sapan takıldı yine bir sürü alt üst kirpik okuduk.
Karanlığın Şehri 2Şule Avlamaz · İndigo Kitap · 2023904 okunma