Bu kitabı yazım dili olarak değerlendirirsem 17 yaşında bir kızın yazdığına inanmak çok zor! Kesinlikle bu dil beklentimin çok üzerinde çıktı. Ki inanın bana kötü bir yazım dili muhteşem bir konunun katilidir bunu maalesef okuduğum bazı kitaplarda görme fırsatım oldu. O yüzden ben yazarımızı tebrik ediyorum, ilk kitabı böyleyse yazacağı diğer kitapları merak etmemek elde değil. Kitabın konusundan bahsedecek olursak eğer kitabımız bir mafya kurgusu üzerine kurulu. Baş karakterimiz Mirel çok küçük yaşta anne babasız kalmış, geçirdiği bir kaza sonucu felçli kalmış kardeşine bakmakla yükümlü bir genç kızımız. Yani anlayacağınız hem maddi hem manevi olarak çok zor bi hayatı var. Erkek karakterimiz Roman'sa bir Rus mafyası. Bir gece yaralı bi halde Mirel'in kapısına geliyo, Mirel de ona yardım ediyo ve ölmesine engel oluyo. Bu olayın üzerinden tam 1 sene geçtikten sonra Roman Mirel'e bir teklifle geliyo. Kardeşini tedavi ettirmesi karşılığında onunla evlenmesi... Mirel bu teklifi kabul ediyo ama maalesef ki kızımızın asıl sınavı bu teklifi kabul ettikten sonra başlıyo. Şunu belirtmek istiyorum, ben normalde mafya kurgularından hoşlanmam, ilgimi de çekmez ama inanın bana bu kitap kendini okutuyo. Su gibi akıyo gerçekten, bunun en büyük sebebi de dil olarak iyi olması. Bu yazarımızın yazdığı serinin ilk kitabı ve devamı da gelecek. Eğer olay örgüsü de mantıklı zemine oturtulmuşsa ki ilk kitapta mantıksız bi şey yok, sadece kızımızın bir kulüpte içki servisi yapmasına rağmen kendine barista demesinin dışında, oysaki yaptığı işin karşılığı baristalık değil barmaidlik çünkü baristalar kahve yaparlar, alkol hazırlamazlar. Ama bunu da editörün fark edip uyarması gerekirdi bence, neyse bu ufak ayrıntı dışında ben bir mantıksızlık sezmedim ama bu benim okuduğum ilk mafya kurgusu. Bu türe tutkun olanlarınız varsa onlar daha doğru yorumlarlar kitapta geçen olayları, ben mafya dünyasına çok hakim değilim. Özet olarak bu yaşta olup böyle akıcı yazım dili kullanabilen yazarlar mutlaka desteklenmeli diyorum ve kitabı hepinize öneriyorum. Acının Kanatlı KafesiNehir Nevrina