Tek kelimeyle mükemmel ötesiydi. Serinin en başarılı kitabı budur. Yazar smutu geri planda bırakıp olaylara kaptırmış kendini. Çevirmenin de dili kibarlaşmış onu belirtmeliyim. 2. Ve 3. Kitapta smut sahneleri tasvir edilirken kelime seçimleri baya vahşiydi . Tink’in gelmesi elbette olayları karıştıracaktı ama herkesin canını tehlikeye atacak mıydı? Tink’in yemek davetini kabul edip oyuna uyum sağlamayı çalışan ekip hiç beklemediği bir şokla karşılaşır. Tink Win’i rehin almıştır ve Pan’ın gölgesini almadan onu serbest bırakmayacaktır. Pan, Win için her şeyi olduğunu düşündüğü gölgesini bırakacak mıdır? Aşk, ihanet ve sadakat temelleri tekrar atılır. Ve şunu hatırlamak gerek masallarda her zaman iyiler kazanır . Vahşi çocukların iyiliği tartışılır tabii de . Pan Win için yapması gerekeni yapar. Win ve diğerleri Tink’le savaşmaya gider ama Tink artık bir ölümsüzdür. O sırada tatlı timsahımız Pan’a kim olduğunu hatırlatır . Mükemmel ötesiydi. Yazar Vahşi çocuklar için seriyi bitirmiş olabilir ama Roc ve Hook’un hikayesi bitmedi. Maalesef ki diğer kitaplar Türkiye’ de çevrilmedi. SPOILLERR!!! Pan bir yıldızın çocuğu ve tanrı mı ah daha ne kadar çekici olabilirsin. Win için gölgesinden vazgeçmesi… Reverse harem olmasına rağmen Vane ve Win ilişkisi hariç diğerlerinde çok duygu hissiyatı yok :(( İkizlerin sonunda hakkı olan tahtı almasına aşırı sevindim.