Hey sen bir mucizesin
2026 3. kitabı
HEY SEN BİR MUCİZESİN RECEP ÖZER MUCİZE YAYINEVİ Merhabalar Sevgili Kitap Dostları Bugün sizlere Yazar Recep Özer Bey'in kaleminden çıkıp Mucize Yayınevi tarafından yayınlanan #heysenbirmucizesin adlı kişisel gelişim kitabı yorumuyla geldim. - İnteraktif kişisel gelişim türündeki kitapları okumayı sever misiniz? Cevabınız evet ise o zaman bu kitap tam sizlik derim. Neden mi? Hadi o zaman yorumumla az biraz kitap içeriği hakkında bilgi vereyim size . -Kitabımız 9 bölüm başlığı altında, 336 sayfadan oluşmaktadır. Kitap içeriğindeki her bölümde, alt başlıklardan oluşan farklı konu içerikleri ve her konu içeriğinin okurlar tarafından daha net anlaşılması için uygulamalı anlatımların yer aldığı karekodlar bulunmaktadır. Konu sonlarında ise okurlar için özel not sayfaları bulunmaktadır. -Yazarımız okurları için hem anında yaşanabilecek hem de zaman akışına yayılarak yaşanılabilecek birçok mucizevi kapının anahtarını ve bu kapıdan içeri girenlerin yapması gerekenleri aşamalı olarak formülize etmiş ve gerisini okurlarının istek ve tercihlerine bırakmıştır. -Bu kitabı okuyunca,  hayatınızda olan olumsuzlukları düzelterek kendinizin mucizevi bir can olduğunuzun farkına varacaksınız. Hey Sen Bir Mucizesin adlı kitabı okuduktan sonra kendinize inanmaya başlayacak, şükretmenin ve affetmenin ruhunuza, zihninize ve bedeninize iyi gelen mucizevi değişim ve dönüşümüne şahitlik edeceksiniz. - Peki siz kendi hayat akışınızdaki mucizeleri görmeye hazır mısınız? Eğer cevabınız evet ise hayat yolculuğunuzda size eşlik edip, yaşamınızın tüm anlarına ışık tutacak bu mucizevi kitabı biran önce alıp okumanızı tavsiye ederim. Sizler de #heysenbirmucizesin adlı kişisel gelişim kitabını okumak istiyorsanız kitabı seçkin online mağazalarından temin edip okuyabilirsiniz. Şimdiden Tüm Okurlara Keyifli Okumalar Dilerim. Yazarımızın Kaleminin Daim, Okuyucusunun Bol Olmasını Dilerim... Yeni Kitap Yorumlarında Buluşmak Dileğiyle... Kitaplar Işığınız Olsun. Kitapla Kalın Takipte Kalın Hey! Sen Bir Mucizesin Recep Özer
Hey! Sen Bir MucizesinRecep Özer · Mucize Yayınevi · 0304 okunma